BetXpert kan se tilbage på en veloverstået europæisk fodbold-midtuge. I tirsdagens og onsdagens CL-runde fik vi en tilbagebetaling på 108% (for 6 tip), og onsdag lagde vi os virkelig i selen, producerede 21 UEFA Cup-analyser (heraf 11 tip) og fik en tilbagebetaling på 124%.

Vi håber, at vores læsere har haft gavn af vores europæiske dækning, dels økonomisk, dels informationsmæssigt.

Dansk fodbold-succes

BetXpert er ikke den eneste med en god midtuge bag sig - dansk fodbold som sådan kan også bryste sig af nogle gode resultater (hvis vi lige ser bort fra chok-meldingen om Gravesens landsholds-farvel...).

Vel, Brøndby fik en lussing på 4-0 i Frankfurt (der er i sandhed sket noget, siden BIF slog samme hold med 5-0 i 1990...). Men med til dén historie hører, at to af Vestegnens drenge blev vist ud i 50. minut. Derefter var det naturligvis stort set umuligt at holde stand mod tyskerne.

Og BIF-pletten skæmmer kun det samlede billede en lille smule. For generelt var det virkelig flot. CL-debutanten FC København spillede 0-0 mod det gode hold Benfica (københavnerne kunne måske have forsøgt noget mere, men det var svært med et offensivt svækket mandskab). Og torsdag kom de små sensationer så. Først spillede OB 2-2 i Berlin mod Hertha. Og derefter kæmpede Randers FC sig heroisk til et ærværdigt 2-1-nederlag i en sydende Istanbul-heksekedel mod det tyrkiske storhold Fenerbahce. Randrusianerne kom endda foran, og kun et super-uheldigt selvmål bragte tyrkerne tilbage. Derefter var det med ryggen mod muren, men man slap altså afsted med et fint resultat. Stor ros til Randers for at gøre fodbold-Danmark stolt. Der var immervæk tale om et hold, der sidste år spillede i Champions League, mod et hold, der sidste år spillede i dansk 1. division...