Lidt tennis-indsigt og lidt betting-gåpåmod burde være nok. Men nej. 30 præmier, 10 smarte deltagere og en hulens masse berøringsangste. Det er indtil videre historien om vores Green Book-konkurrence.

Konkurrencen går ud på at man hos Betfair* skal lave Green Books på Wimbledons single-kampe. En Green Book er et netto-overskud uanset hvem der vinder kampen – så det handler altså om at være på forkant med odds- og kampudviklingen og sætte sine indsatser på de rigtige tidspunkter, til de rigtige odds. Det kan være før kampen overhovedet er startet - eller via livebetting (mere typisk, her er der nemlig mere gang i odds-rutsjebanen).

Rejse til New York - anyone?

Tjah. Enten synes folk konkurrencen er for svær eller for tidskrævende – eller også har de bare ikke lyst til at vinde en rejse til New York...

Uanset årsagen: Efter to dage er der færre deltagere end der er præmier. Antallet af deltagere er så lille, at de alle figurerer på top10-listen.

Det betyder naturligvis at der er ekstraordinær chance for at vinde en præmie. Spørgsmålet er så om de smarte bliver ved med være få, eller om flere vil få øjnene op for de gode præmiemuligheder.

Konkurrence stadig åben

Konkurrencen er stadig åben – man kan til enhver tid, mens Wimbledon foregår (der er 12 dage tilbage), hoppe ind og deltage i ræset. Og eftersom den nuværende topscorer har samlet hele 277 point i løbet af konkurrencens første to dage, så tyder noget på at det ikke er helt umuligt at lave de pokkers Green Books.

Hvis man alligevel sidder og følger en tenniskamp, burde man måske overveje at drible ind forbi Betfair * og se om man kan gøre sine hoser grønne.

Konkurrencens nr 10 (og sidst) har 3 point.

Læs om konkurrencen hér: http://www.betxpert.com/greenbook/