Gennem de seneste uger har vi arbejdet hårdt på at fremskaffe flere data om bookmakerne i vores guide, og nu er dataene klar, så du bl.a. kan orientere dig om hvilke lande bookmakerne betaler skat i.

Spørgsmålet om skat er yderst relevant når man som privatperson skal gøre sin spille-balance op og evt. redegøre for denne overfor skattemyndighederne.

Det forholder sig således at hvis man har et samlet overskud på sine spil, genereret hos spiludbydere udenfor EU, så skal der svares skat af dette overskud som en personlig indkomst. Er overskuddet skabt hos spiludbydere indenfor EU, skal der derimod ikke svares skat.

Oftest er et overskud dog skabt gennem flere bookmakere, men stadig skal man altså vide hvor de betaler skat, for at kunne redegøre korrekt overfor skattefar.

Af bookmaker-guiden fremgår det altså nu hvor de enkelte bookmakere betaler deres spille-skat henne, og man kan altså hurtigt orientere sig om den enkelte mht. skatten.

Udover skatten, har vi også fået indsamlet data om de spænd bookmakerne opererer med i teoretisk tilbagebetaling. Med oplysninger om hvilke tilbagebetalinger de enkelte har som højest og lavest, bliver oplysningen om den gennemsnitlige tilbagebetaling mere nuanceret.

Endvidere har vi også - på foranledning - indsamlet oplysninger om hvilken procedure man hos de enkelte kan forvente at skulle igennem når man ønsker en udbetaling fra sin spillekonto. For nogle kan det komme som en overraskelse når bookmakeren pludselig beder om kopier af pas, bankudtog, og/eller kreditkort. Hvilke der som regel kræver hvad, kan du altså nu læse om i bookmaker-guiden.

Find listen over anbefalede bookmakere i vores bookmaker-guide, samt alle de nye oplysninger på http://www.betxpert.com/bookmakere