I vores EuroXpert konkurrence, magede midtugens 16 kampe sig således at det maksimale antal points der kunne opnås i konkurrencen var blot 27, da kun 21 af de 16 kampes i alt 48 udsagn blev "opfyldt".

24 points var således nok for Flemming Mikkelsen til at besætte 1. pladsen, og indkassere 1. præmien på 1.000 kr. indsat på en konto hos konkurrencens præmie-sponsor, Scandic Bookmakers.

På de efterfølgende pladser var der - som vanligt - kamp til stregen, og 4 deltagere lå lige i hælene på Flemming, alle med 23 points. Både tiebreaker og lodtrækning måtte i anvendelse for at fordele 2. til 5. præmierne, mens der også var en enkelt af 8 deltagere med 22 points der var heldig nok til at snige sig ind i præmierækken, som sluttede således:

1. Flemming mikkelsen 24 p. (1.000 kr.)
2. Jens Billum 23 p. (600 kr.)
3. sorenrow 23 p. (500 kr.)
4. Bjarne Jensen 23 p. (400 kr.)
5. Anders Willumsen 23 p. (300 kr.)
6. Kasper 22 p. (200 kr.)

Vi ønsker tillykke til vinderne, som alle bliver kontaktet i løbet af torsdag med information om præmieudbetaling hos Scandic.

Alle resultater fra de 16 kampe på kupon 3 kan ses sammen med alle deltageres placeringer på http://www.betxpert.com/competitions/cl

EuroXpert konkurrencen vender tilbage når Champions League atter byder op til top-bold med kampe d. 31. oktober og 1. november. Kupon nr. 4 vil ligge klar fredagen før kampene, dvs. fredag d. 27. oktober, og ligesom de to foregående gange, vil sidste frist for deltagelse være tirsdag d. 31. oktober, hvor konkurrencen lukkes ned allerede kl. 18:30 (pga. endnu et tidligt kickoff i Moskva).

Om EuroXpert konkurrencerne
EuroXpert konkurrencerne afvikles over i alt 8 selvstændige konkurrencer med fokus på de 6 spillerunder i Champions League gruppespillet, samt 1/8-finalerne.

I hver konkurrence er der 3.000 kr. på højkant, sponseret af Scandic Bookmakers. Der kåres 6 vindere for hver kupon, og konkurrencen har således ingen "samle-konkurrence" over de 8 kuponer.

På hver af de 8 kuponer skal man gætte et rigtigt udsagn for hver af de kampe der spilles i Champions League i den pågældende spillerunde. Der er ikke tale om traditionelle "tips-kuponer" - i stedet gælder det om at gætte mellem 3 forskellige udsagn for hver af kampene. Når man sætter sit tip gælder det både om at ramme rigtigt. Hver kamp indeholder udsagn der kan give 1, 2 eller 3 points, men pas på - jo flere points man går efter, des mindre er sandsynligheden for at det indtræffer...

Læs mere om http://www.betxpert.com/competitions/cl