Du har nu muligheden for at deltage i den store cykelkonkurrence Ronde Van Vlaanderen hos Fantasy Sportsspil-udbyderen Zweeler*. Præmiepuljen lyder på 29.700 kroner. 

Hvis du er ekspert eller entusiastisk indenfor cykelområdet, bør du helt klart overveje at deltage i Zweelers store Ronde Van Vlaanderen-konkurrence. Også bare kaldet Flandern Rundt-konkurrence. Her har du for et beskedent beløb chancen for at tage del i pengepræmiepuljen på lidt over 29.700 kroner.

Konkurrencen går ud på, at du har et budget på 140 millioner. Dem skal du bruge på at udvælge 13 ryttere, som du tror vil klare sig godt i Flandern Rundt, som afvikles nu på søndag. 

Sådan deltager du i Zweelers Flandern Rundt-konkurrence

  • Gå til Zweelers hjemmeside, og log ind eller opret en konto – det tager under 5 minutter
  • Som ny spiller får du op til 1.000 kroner i velkomstbonus
  • Tilmeld dig turneringen ”Ronde Van Vlaanderen”
  • Prisen er 52,08 kroner per hold (du må købe op til 10 hold)
  • Fristen for tilmelding er søndag den 3. april klokken 10.18

Sådan finder du konkurrencen: Når du er på hovedsiden, trykker du på "Lobby" oppe øverst i menuen. Nu kommer der nogle sportsikoner frem lige nedenunder. Tryk på cykelikonet yderst til venstre.

Du vil nu se en lang række af cykelkonkurrencer komme frem. "Ronde Van Vlaanderen" ligger i skrivende stund som nummer fire fra oven. Forveksl desuden ikke med konkurrencen "Ronde Van Vlaanderen (RtW)", som er en satellitturnering. 

Alternativt: Brug genvejen via det grønne billede, der befinder sig lige under sportsikonerne. 

Koncept – udvælg 13 ryttere

Du har 140 millioner til at købe 13 ryttere for. Du skal selvsagt vælge de ryttere, som du tror vil gøre en god figur i weekendens Flandern Rundt-løb. 

Rytternes værdi kan du se ude til højre, hvor du vælger dit hold. 

Spillets dyreste rytter er hollænderen Mathieu van der Poel. Ham skal du smide 30 millioner for. Herefter kommer belgieren Wout van Aert, som koster 29,6 millioner.

Til at runde top-3 af har vi ingen ringere end danske Kasper Asgreen til en pris af 22,8 millioner. 

Spillets næstdyreste dansker er Mads Pedersen. Han er den 7. dyreste i spillet, og ham skal du betale 16,5 millioner for.  

Bemærk: Du skal være logget ind for at kunne komme hen til menuen, hvor du stiller hold. 

Sådan scorer du point til dit hold

Pointsystemet er sådan set såre simpelt: Jo bedre din ryttere slutter, desto flere point optjener du. Hvis vi ser bort fra muligheden for at score ekstra point ved at forudsige vinderen af løbet, er der altså ikke meget hokus pokus ved denne konkurrence. 

Her har du en oversigt over pointene:

OBS: Billedet er et screenshot taget fra Zweeler*.com.

Lille indskud, store præmier

For et indskud på lige over 50 kroner har du muligheden for at deltage i præmiepuljen, som er på over 29.700 kroner. Førstepræmien lyder på intet mindre end 7.400 kroner. Imens disse linjer skrives, er der tilmeldt 66 hold til konkurrencen. Bemærk dog, at det kun er de 24 hold, der har betalt for at være med. Hvis du vil være med i kampen om pengepræmierne, skal du lægge de 52,08 kroner. 

Præmier

Nu da vi lige har berørt præmierne, kan vi lige så godt tage et nærmere kig på dem. Som nævnt er der 7.400 kroner til den heldige og dygtige vinder af Ronde Van Vlaanderen. Det er dog ikke den eneste præmie, der er værd at gå efter. Her får et overblik over top-5-præmierne:

1.-præmie: 7.439 kroner
2.-præmie: 2.553 kroner
3.-præmie: 1.755 kroner
4.-præmie: 1.436 kroner
5.-præmie: 1.196 kroner

Der er pengepræmier ned til nummer 101, som får 72 kroner for anstrengelserne. 

Øvrige konkurrencer hos Zweeler*

Zweeler* har massevis af Fantasy Sports-konkurrencer. Der er nogle næsten hver eneste dag. Både store og små. Og det er selvfølgelig ikke kun indenfor cykling, hvor Zweeler* til dags dato har haft de største præmiepuljer på over 400.000 kroner. 

Du kan også finde store og små konkurrencer indenfor fodbold, dart, golf, Formel-1, motorsport og tennis.

Indenfor fodbold er der daglige og ugentlige turneringer i ligaer såsom Superligaen, Premier League, Serie A, La Liga, Champions League, Europa League, Æresdivision med flere. Du kan blandt andet være helt sikker på, at Zweeler* vil være værter for en stor VM-konkurrence, når den enorme begivenhed løber af stablen december 2022.