Sponsoreret indhold fra Betsafe

En rapport fra NFL har undersøgt omstændighederne omkring kampboldene i Patriots' slutspilskampe. Konklusionen lyder, at superstjernen Tom Brady har fusket med boldenes lufttryk, hvilket ifølge Betsafe vil udløse en karantæne.

Da New England Patriots havde givet Indianapolis Colts en lærestreg på 45-7 i AFC-finalen kom det efterfølgende frem, at stjerne-quarterbacken Tom Brady havde fiflet med lufttrykket i kampboldene. En ny rapport har blandt andet indsamlet sms'er fra superstjernen til klubbens bolddrenge, og sagen tegner ikke godt for Patriots' firedobbelte Super Bowl-vinder. Ifølge NFL-eksperter lyder vurderingen nu, at det ikke er et spørgsmål om, hvorvidt Brady bliver suspenderet, men nærmere om længden af den forestående karantæne. Betsafe deler denne vurdering, men fra bookmakeren lyder det, at karantænen bliver et mindre rap over nallerne. Der er således kun odds 1,30 at hente, hvis Brady må se sit holds kampe fra sofaen i en eller to spilleuger.

"NFL har nogle meget klare regler om, hvor højt lufttrykket skal være i kampboldene, og NFL-rapporten viser tydeligt, at Brady ikke havde nogen intentioner om at følge dette regelsæt. Samtidig har Brady heller ikke gjort sin egen situation bedre ved at nægte efterforskerne adgang til hans telefon. Det er en svær sag for NFL-organisationen, fordi Tom Brady er en af ligaens største aktiver, og som quarterback hos de forsvarende Super Bowl-vindere er der ikke noget at sige til, at denne sag har fået så stort fokus. Vi mener dog kun, at der bliver tale om en symbolsk karantæne for regelbruddet, og at Patriots højst må undvære holdets general i et par kampe," siger Thomas Holm, som er oddssætter hos Betsafe.

Mens en karantæne til Tom Brady kan være lige om hjørnet, venter Patriots-organisationen også på at høre, hvilke konsekvenser sagen får for klubben. Situationen er ikke helt uvant for New England Patriots, der for nogle år siden fik frataget valg i NFL-draften, da holdet havde spioneret på modstanderholdenes træninger.Hvor mange kampe suspenderer NFL Tom Brady i forbindelse med DeflateGate-rapporten?

1 til 2 kampe
1.30

3 til 4 kampe
4.00

5 til 8 kampe
9.00

Hele 2015-16-sæsonen
12.00

Ingen kampe
3.20

Vil NFL suspendere Tom Brady oven på DeflateGate-rapporten?
Ja
1.30

Nej
3.20

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Amerikansk fodbold - NFL - NFL Season Specials