Velkommen til en ualmindeligt finalefyldt onsdag, hvor vi ikke bare er nået frem til årets fodboldmæssige højdepunkt: Champions League-finalen mellem Milan og Liverpool. I dag spilles også afgørende finalekamp i herrernes håndboldliga mellem Kolding og Århus GF.

To meget vigtige opgør - som på passende vis har fået to monstrøse analyser og diverse tip bundet i halen!

Champions League!

Det er to europæiske giganter, der står over for hinanden i Istanbul i årets finale. Faktisk har kun Real Madrid (9) vundet flere europamesterskaber end Milan og Liverpool, der placerer sig på anden- og tredjepladsen med henholdsvis 6 og 4 vundne finaler (Ajax og Bayern München har dog også 4). Dertil kommer de tabte, som Milan har 3 og Liverpool 1 af.

Det ironiske er, at disse to hold – med sammenlagt 504 europæiske turneringskampe - aldrig har mødt hinanden før i UEFA-regi. Finalen i Istanbul bliver det første møde nogensinde mellem Milan og Liverpool!

En historisk begivenhed fortjener en særlig analyse. Og en sådan har Jacob Severin (CL-tilbagebetaling på 120%) udarbejdet: Monsterlang og monstergrundig... Læs den – og se hans fire tip: http://www.betxpert.com/ekspert/cl/

CL-finalen fløjtes i gang kl. 20:45.

Håndbold-finale!

Årets overraskelse i dansk herrehåndbold Århus GF nøjedes ikke med at nå frem til finaleserien; Erik Veje Rasmussens århusianere lagde helt uimponerede ud med at vinde den første kamp - i Kolding, endda. Men i kamp nr. 2, i Århus, lignede rutinerede Kolding igen sig selv, og de mangeårige mestre fremtvang endnu en hjemmekamp.

Nu er det tid til det tredje og afgørende opgør i finaleserien. Man er tilbage i Kolding, og trods nederlaget i den første kamp, er hjemmeholdet storfavorit til at vinde DM-titlen. Læs Carsten Iversens meget grundige analyser, dels af kampen, dels af diverse specialspil (der er nogle fede fiduser imellem!): http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Håndboldkampen går i gang kl. 19:20.