Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Lene Beier er stadig Danske Spils favorit til at blive stemt ud af ”Vild med dans” på fredag, men dansekonkurrencen er gået ind i næste fase, hvor stort set alle par er i fare.

Det bliver mere og mere vigtigt at være en af publikums favoritter, hvis man gerne vil undgå at komme i farezonen i ”Vild med Dans”.

Det er hovedkonklusionen fra Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*, når han taler om fredagens konkurrence.

-Hvis vi ser udelukkende på danseevner og dommernes point, så er Lene Beier favorit til at ryge ud på fredag. Derfor har vi laveste odds på 2,30 på hendes exit. Men ser man på, hvor få par der er tilbage, og hvor meget publikums sympati betyder for det enkelte par, så kan næste alle par være de næste til at forlade konkurrencen, siger Peter Emmike, og fortsætter:

-Med så få par tilbage kan man være nr. to efter dommerne har givet point og så alligevel ende i omdans. Man kan sige, at konkurrencen er gået ind i en næste fase, hvor det ikke kun er en dansekonkurrence, men også en popularitetskonkurrence.


To par er dog så godt som sikre, mener den oddsansvarlige.

- Mille Dinesen og Sarah Mahfoud er stadig de absolutte favoritter til at vinde konkurrencen. De både dansker godt og er populære hos publikum, så det vil være en meget stor overraskelse, hvis de ryger ud på fredag, siger Peter Emmike.

Derfor giver Danske Spil* også pengene tilbage 25 gange på Mille Dinesen og 35 gange Sarah Mahfoud, hvis en af dem skulle blive stemt ud på fredag.

Omvendt får man odds 50,00 på Lene Beier som sejerherre af hele konkurrencen, hvor Sarah Mahfoud kun giver odds 2,30 og Mille Dinesen giver odds 3,00

Hvem stemmes ud d. 14. oktober?
Lene Beier (Frederik Nonnemann): Odds 2,30
Thomas Buttenschøn (Mie Moltke): Odds 4,00
Mathias Käki Jørgensen (Mille Funk): Odds 6,00
Julie Bertelsen (Marc Christensen):Odds 8,00
Laura Bach (Michael Olesen): Odds 10,00
Mille Dinesen (Mads Vad): Odds 25,00
Sarah Mahfoud (Morten Kjeldgaard): Odds 35,00

Hvem vinder Vild med dans?
Sarah Mahfoud (Morten Kjeldgaard): Odds 2,30
Mille Dinesen (Mads Vad): Odds 3,00
Laura Bach (Michael Olesen): Odds 7,00
Julie Bertelsen (Marc Christensen): Odds 12,00
Mathias Käki Jørgensen (Mille Funk): Odds 15,00
Thomas Buttenschøn (Mie Moltke): Odds 15,00
Lene Beier (Frederik Nonnemann): Odds 50,00