Sportingbet giver spillerne op til 500 kr. for en dansk fiasko under VM i Kroatien

Når Ulrik Wilbeks mandskab tager hul på håndbold VM i Kroatien er det med høje forventninger fra den danske befolkning. Derfor hviler presset tungt på de danske spillere forud for åbningskampen mod den håndboldmæssige lilleput-nation Brasilien.

Hos Sportingbet har man dog garderet deres brugere mod sure miner i tilfælde af et tidligt dansk exit i den indledende runde. Således lover de op til 500 kr. i bonus, hvis Danmark skulle ryge ud af den indledende runde.

Oddssætter hos Sportingbet, Jeppe Helbo vurderer at en dansk fiasko ikke er usandsynlig:

”Efter en skuffende indsats under OL i Beijing, ligger der et kæmpe pres på DK for at præstere til VM. En koncentreret indsats imod Brasilien er påkrævet. Alt andet end en sejr vil sætte det danske landshold under et massivt pres inden de resterende kampe, hvor blandt andet hold som Serbien, Egypten og Norge venter. Hold det danske landshold sagtens kan få problemer med, hvis danskerne ikke er oppe i omdrejninger.”

Jeppe Helbo bygger bl.a. sin vurdering på at to stærke forsvarsklipper som Joachim Boldsen og Kasper Nielsen ikke indgår i truppen, og finder derfor muligheden for at sikre sig mod dansk fiasko attraktiv.
”Er uheldet ude, kan man jo sætte sin bonus på Kroatien – de er mit bud på de nye verdensmestre”

Få op til 500 kr. tilbage hvis din indsats er 250 kr. eller over.
Sportingbet giver indsatsen tilbage på alle spil placeret på Danmarks kampe under håndbold VM i Kroatien hvis Danmark ikke når hovedrunden, dvs. ikke formår at komme i top 3 i den indledende runde. Alle spillekategorier tælles med, bl.a. vinderspil, topscorer og lignende.

Hvis brugerne ikke ønsker at for 250 kr. er der stadig gode muligheder for at være med. For en indsats på mellem 100 og 249kr giver 100 % af din indsats tilbage, hvis Danmark fejler.

Læs mere om tilbuddet på Sportingbets hjemmeside, hvor du også kan finde alle aktuelle odds til slutrunden.

Udvalgte odds på Danmark under VM

Lars Christiansen som topscorer under VM odds 9,00

Lasse Boesen som topscorer under VM odds 26,00

Hans Lindberg som topscorer under VM odds 34,00

Danmark får under 9,5 point i indledende runde odds 1,85