"Heute gehört uns BetXpert, morgen die Welt." Sådan - cirka - sagde engang en lille mand med overskæg og lederhosen. Og noget er der om det. Bare se på vores stakkels analyse-oversigt, som er okkuperet af germanske tropper - fredag, lørdag, søndag...

Ach, men endnu er vi ikke helt fortabt. Fredag sender vi nemlig tapre modstandsfolk i felten i form af fremragende analyser af diverse begivenheder. Det starter allerede i nat kl. 2 med et NBA-tip fra Frank Sørensen: De texanske sporer fra San Antonio tager til Houston og skulle meget gerne demontere de lokale raketter. Læs analysen:
http://www.betxpert.com/ekspert/nba/#43413

Om eftermiddagen - kl. 13.15 - spiller vi ét af vores stærkeste kort ud, når Nicolai Kristensen sender russiske Akhatova ud for at få ram på tyske Henkel i skiskydning. Så kan de lære det, de prøjsere!
http://www.betxpert.com/ekspert/vinter/#43420

Kl. 19 breder vi fronten til Tyrkiet, hvor Seref Dogan har skrevet en flot analyse af Besiktas´ udekamp mod Kayserispor:
http://www.betxpert.com/ekspert/tyr/#43417

kl. 20.45 finder vi en ikke mindre fremragende analyse af Niels Søby. Det handler om The Championship, også kendt som den næstbedste engelske række, hvor The Hammers skal slå nogle flere søm i ligkisten hos konkurstruede Leeds...:
http://www.betxpert.com/ekspert/eng1/#43400

Aldrig har så få gjort så meget for så mange, som denne fredag, hvor BetXpert virkelig lægger sig i selen for de ærede brugere. Vi har endda indkaldt forstærkning fra aspirant Mike Larsen, der spæder til med en ualmindeligt indsigtsfuld analyse af Lugano-Davos fra schweizisk ishockey (kl. 19.45):
http://www.betxpert.com/ekspert/kval/#43422

Nåja, og så må vi endelig ikke glemme vores kvindelige soldater. EM i hunbold gik som bekendt i gang torsdag - med bl.a. dansk sejr over Tyskland (!) - og der spilles og analyseres selvfølgelig også fredag. Følg med på BetXperts håndbold-side, hvor Kenneth Bech og Ole Kusk bl.a. vil dække Danmark-Sverige, der spilles kl. 20.15:
http://www.betxpert.com/ekspert/hb/

Det var så de allierede styrker. På den anden side af fronten lurer det tunge, tyske skyts: Greuter Fürth, Wacker Bürghaus, Energie Cottbus... Jo, Martin Andersen har skam med typisk germansk grundighed produceret en række virkelig dybtgående analyser af 2. Bundesliga:
http://www.betxpert.com/ekspert/tys2/

Og ja - den lille mand med overskæg og lederhosen ER Per Marxen fra 1. Bundesliga...