Sponsoreret indhold fra NordicBet

Et pinefuldt nederlag til en direkte konkurrent og sejre til flere af de andre bundhold i Superligaen, gjorde weekenden rigtig skidt for FC Vestsjælland. Med syv point til redning og en skæbnekamp mod OB i vente er presset på træner Michael Hansen øget så meget, at bookmakeren NordicBet forudser en snarlig fyreseddel. 

Glæden var ellers stor i spillertruppen før sæsonstarten, hvor det seneste års meget defensive og til tider destruktive tilgang til kampene skulle skiftes ud med en mere offensiv og underholdende spillestil. Ove Pedersen blev erstattet af Michael Hansen, og sæsonstarten udviklede sig gunstigt med tre sejre i de første otte kampe.

Siden er det dog gået stærkt ned ad bakke. Forsvaret har i mange kampe sejlet rundt, og med kun én sejr i de seneste 11 kampe og det mest hullede forsvar i ligaen, ligner det efterhånden en sikker nedrykning til vestsjællænderne. Manden med det største ansvar, Michael Hansen, er NordicBets klart bedste bud på den næste trænerfyring i Superligaen. Således giver bookmakeren blot odds 1,50, såfremt Hansen oplever sæsonens tredje trænerfyring i landets bedste række.

"Efter en meget svag afslutning på efteråret lignede det ellers et FCV-hold med fornyet håb og gejst, da de løb på banen mod FCK i sidste weekend. Nye spændende spillere var hentet ind, træningskampene havde set fornuftige ud, og den nye sportschef var sikker på, at man ville redde sig. Her to kampe senere må vi konstatere, at de står med to nederlag, ikke har skabt en ærlig målchance og nu har hele syv point til redning. Det ligner efterhånden en noget nær umulig kamp for Michael Hansens tropper," udtaler NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, som forudser nogle hektiske uger for klubben:

"Kampen mod OB på mandag bliver stort set altafgørende for både klubben og Michael Hansen. Lige nu ligner han ikke en træner, der kan vende nedturen, og taber man hjemme til endnu en direkte konkurrent, så ser vi højst sandsynligt en fyreseddel allerede i næste uge. En sejr kan forlænge hans tid i klubben, men lige nu minder det mest om 'dead man walking'".

Oddset på en nedrykning for FC Vestsjælland er efter weekendens resultater faldet til odds 1,20 hos NordicBet*.

Hvem bliver den næste fyrede træner?
Michael Hansen, FCV 1,50
Olafur Kristjansson, FCN 5,00
Thomas Frank, Brøndby 6,50
Ove Pedersen, OB 25,00
Kim Poulsen, Silkeborg 35,00
Niels Frederiksen, Esbjerg 35,00
Lars Søndergaard, Sønderjyske 45,00
Kent Nielsen, AaB 45,00
Ståle Solbakken, FCK 45,00
Colin Todd, Randers 75,00
Jonas Dal, Hobro 100,00
Glen Riddersholm, FCM 100,00