Titelforsvarer Chelsea ligner en særdeles svær opgave for FC Nordsjælland i aftenens Champions League-kamp i Parken. Kan Hjulmands drenge stikke en kæp i stjernernes hjul? Ikke ifølge de danske tippere. Hvis Torres og Co vinder stort, koster det Danske Spil* en mio kr...

I aften er det for alvor CHAMPIONS LEAGUE for FC Nordsjælland. Farum-klubben der i sidste sæson blev en overraskende dansk mester og dermed fik en billet til årets CL-gruppespil, debuterede for to uger siden med et hæderligt nederlag i Ukraine mod Shakhtar.

Men der er meget mere bling over hjemmekampen (FCN har lånt Parken, men med 30.000 solgte billetter skal der nok være støtte på lægterne) mod sidste sæsons CL-vindere fra Chelsea, den rige storklub fra London der tæller stjerner som Torres, Hazard, Oscar, Lampard og Terry.

Chelses måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Juventus i første spillerunde og kommer til København i jagt på tre point. Kan FCN stå imod? Nordsjællænderne har det bedst med at være i boldbesiddelse, men mod Chelsea står menuen nok på indædt forsvar...

Læs BetXperts info-analyse af kampen og deltag i forumdebatten om kampen. Der er også et brugertip (der går på Chelsea-sejr på mindst 2 mål).

Chelsea-storsejr koster Danske Spil* en mio kr

Vi har spurgt bookmakeren Danske Spil* hvad deres kunder har spillet på forud for FCN-Chelsea:

"Kunderne hos Danske Spil* tror på en storsejr til Torres og co. Tirsdag formiddag koster en Chelsea-sejr med 2 eller flere mål en million kroner, så vi krydser fingre for dansk succes i aften," fortæller oddssætter Jan Trier.

Odds på kampen, lige nu hos Danske Spil*:

1X2: 9,50 – 5,00 – 1,34

1X2 (1-0): 3,30 - 3,75 - 1,88

1X2 (2-0): 1,75 - 3,95 - 3,45

Man kan selvfølgelig også livebette på opgøret. Der er kickoff kl 20:45.