Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC Midtjylland er favorit til at slå det kasakhstanske mesterhold Astana, men ikke til at gå videre til næste runde af Champions League kvalifikationen.

Når FC Midtjylland onsdag tager imod det kasakhstanske mesterhold FC Astana, så er det med ryggen mod muren, hvis man skal tro på Danske Spils oddssættere. For efter 2-1 nederlaget i Kasakhstan, så er midtjyderne favoritter til at vinde returopgøret mod det kasakhstanske mesterhold, mens kasakhstanerne er favoritter til at gå samlet videre.

”Astana viste mod FC Midtjylland, at det er et stærkt hold med stor individuel kvalitet. Især midtbanespilleren Laszlo Kleinheisler, som lavede to mål i den første kamp er en, der skal holdes godt øje med når returopgøret spilles,” siger Jesper Kristoffersen, der er oddssætter i Danske Spil*, og tilføjer:

”Astana har en masse europæisk erfaring. De har tre år i træk kvalificeret sig til europæisk gruppespil, mens FC Midtjylland mangler at overbevise internationalt. Sidste år satte de ellers upåagtede cypriotere Apollon Limassol en tidlig stopper for midtjydernes europæiske eventyr. Blandt andet derfor, har vi Astana som favoritter til odds 1,65, mens FCM giver odds 2,20.”

FC Midtjylland har ikke fået den bedste start på sæsonen, hvor det er blevet til uafgjort mod AGF, nederlag til AaB og sejr over oprykkerne fra Esbjerg. Alligevel kan weekendens sejr over Esbjerg være afsættet for midtjyderne, som kan give midtjyderne den sejr, de har brug for, vurderer Danske Spils oddssættere.

”Sejre giver altid selvtillid, og weekendens sejr kan være det, der sparker deres sæson i gang. Vi har dem som favoritter til at slå Astana og vinde kampen. Vi har i de sidste par sæsoner set, at FCM er stærkest på hjemmebane, og det er da heller ikke utænkeligt, at de vinder,” siger Jesper Kristoffersen, og tilføjer:

”Men de skal enten vinde 1-0 eller med to mål for at gå direkte videre. Og med en langt fra dirkefri defensiv indtil nu, kan det blive svært at holde Astana fra fadet, og det svækker desværre mulighederne for avancement.”

Jesper Kristoffersen vil dog ikke afskrive midtjyderne helt:

”FCM kan godt slå Astana, og kommer de først foran 1-0, så tvinger det Astana frem. Her kan FCM’s kvaliteter i omstillingsspillet for alvor komme til sin ret. Jeg vurderer, det bliver tæt, og et mål til enten den ene eller anden side ender med at afgøre forestillingen.”