Onsdag klokken 19.45 spilles returopgøret mellem FC Midtjylland og Celtic i Champions League-kvalifikationen. BetXpert bringer her udvalgte odds på kampen.

De danske vicemestre fra FC Midtjylland fik et fremragende udgangspunkt med fra Celtic Park i sidste uge, da de spillede 1-1 mod den skotske storklub Celtic. I midtugen venter returopgøret så, og her er FC Midtjylland bookmakernes favorit til at gå videre samlet.


FC Midtjylland havde blot ét skud på mål, da de to hold stod over for hinanden i sidste uge, men hvilket et. Brasilianeren Evander sparkede bolden i mål direkte på frispark fra en svær vinkel til slutresultatet 1-1, og dermed har FC Midtjylland altså et fint udgangspunkt inden returkampen onsdag. Det havde dog været et endnu bedre udgangspunkt i 20/21-sæsonen, hvor udebanemål stadig var en ting. I slutningen af juni meddelte UEFA, at reglen om udebanemål blev afskaffet med virkning fra 21/22-sæsonen. Det betyder altså, at kampen går i forlænget spilletid, såfremt det ender uafgjort i Herning på onsdag. 

Odds på FCM - Celtic

Nedenfor kan du finde de bedste odds på FCM - Celtic, der mødes onsdag klokken 19.45 på MCH Arena. Du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay. 

Odds på FC Midtjylland - Celtic (1X2) Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,45
Uafgjort 3,30
Celtic 3,00
Hvem går videre? Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 1,75
Celtic 2,15
Over/under-odds på FCM - Celtic Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,95
Under 2,5 mål 1,88
Begge hold scorer-odds til FCM - Celtic Højeste odds Bookmaker
Ja 1,74
Nej 2,16
Målscorerodds til FCM - Celtic Højeste odds Bookmaker
Odsonne Edouard scorer 3,00
Leigh Griffiths scorer 3,20
Junior Brumado scorer 3,20
Albian Ajeti scorer 3,40
Pione Sisto scorer 3,75
Liel Abada scorer 4,00
Evander scorer 4,35
Mikael Anderson scorer 4,50
James Forrest scorer 4,75
David Turnbull scorer 5,00
Erik Sviatchenko scorer 12,00
Henrik Dalsgaard scorer 13,00

Odds på FCM - Celtic er senest opdateret mandag den 26. juli klokken 11.30.

Spil på FCM - Celtic hos Onsidebetting

Som ovenstående oddstabel viser, så tror bookmakerne på endnu en tæt affære i det midtjyske på onsdag. Hvis du tror på hjemmesejren i ordinær spilletid, kan du få odds 2,45 på dette hos NordicBet*. Uafgjort giver odds 3,30 hos Onside Betting*, mens Celtic-sejr i ordinær giver odds 3,00 hos Unibet*

Hvis du tror, at FCM ender med at gå videre som samlet vinder af opgøret, kan du få odds 1,75 på Bo Henriksens tropper hos Bet365*. Tror du i stedet på Celtic, kan du få odds 2,15 på, at de går videre hos Cashpoint*

I første kamp i Glasgow var Celtic bedst i starten, og de kom foran ved israelske Liel Abada efter 39 minutters spil. Fem minutter senere blev Abadas landsmand Nir Bitton vist ud, da han fik sit andet gule kort på seks minutter. Den rutinerede forsvarsspiller var frustreret over Anders Dreyer og prikkede ham i panden. Dreyer fik også en advarsel i situationen, og i anden halvleg var det så Dreyers tur til at blive udvist. I det 56. minut filmede Dreyer, og det kostede ham sin anden advarsel i opgøret.

Dermed så det svært ud for FC Midtjylland, og minuttet senere var Celtic tæt på at score til 2-0, da Callum McGregor sendte bolden på overliggeren. Kort efter var Celtic igen tæt på. Denne gang ved angriberen Odsonne Édouard, men franskmanden sendte en tam afslutning af sted midt på Jonas Lössl. Få minutter senere kunne de 9.000 tilskuere se Evander udligne til 1-1 på sit flotte frisparksmål. 

Begge hold var i aktion i lørdags, og her må det siges, at det gik det en del bedre for FC Midtjylland, end det gjorde for Celtic. Midtjylland vandt 1-0 i Aalborg på et mål af Júnior Brumado, hvilket var den første sejr under Bo Henriksen, mens Celtic tabte med hele 6-2 til West Ham i en træningskamp. 

Den tidligere Celtic-profil Chris Sutton sagde efter West Ham-kampen til Premier Sports, at han sågar ser det som et mirakel, hvis Celtic går videre på onsdag. 

- Han (Ange Postecoglou, red.) har meget lidt at arbejde med, og hvis Celtic går videre onsdag aften, vil det være et kæmpe mirakel, fortalte Sutton efter kampen. 

Ange Postecoglou debuterede som Celtic-manager i kampen mod FC Midtjylland. 

Bud på startopstillinger

FC Midtjylland: Lössl - Dalsgaard, Sviatchenko, Høegh, Paulinho - Anderson, Onyedika, Evander - Mabil, Brumado, Sisto

Celtic: Barkas - Ralston, Welsh, Murray, Taylor - Turnbull, Soro, McGregor - Abada, Édouard, Christie

FC Midtjylland må undvære Anders Dreyer til kampen, da han er ude med karantæne grundet udvisningen i første møde. Gustav Isaksen blev skadet i sæsonens første superligakamp, og han har ikke været i FCM-truppen i de seneste to kampe. Det er uvist, om han bliver klar til onsdagens kamp. 

Nir Bitton fik som nævnt også rødt kort i første kamp, så han er ligeledes i karantæne. Derudover er Celtic uden den stærke forsvarsspiller Christopher Jullien, der er knæskadet. Franskmanden var heller ikke med i første opgør. 

Den samlede vinder af opgøret skal op imod enten PSV eller Galatasaray, og det bliver med stor sandsynlighed PSV, da hollænderne sejrede med hele 5-1 i Eindhoven i første kamp. Den samlede taber af opgøret træder ind i Europa League-kvalifikationen.