Det hører til sjældenhederne, at kombinationen af Brøndby- og FC København-sejr giver 820 kroner for en flad hundredekroneseddel. Ikke desto mindre kan spillerne hos Betsafe.com score den store gevinst i weekenden såfremt det går københavnerholdenes vej. Spørger man Country Manager i Betsafe, Benjamin Leander, kommer det dog ikke til at gå sådan.

”Som den eneste bookmaker i verden har vi Silkeborg som favorit mod Brøndby af den simple grund, at vores oddssættere rangerer Silkeborg som et bedre hold lige for tiden. De vandt 4-1 mod Brøndby på eget græs for to måneder siden, og Brøndby er altså taget tilbage over Storebæltsbroen med nul point fire af de sidste fem gange de har besøgt Søhøjlandet i en SAS Liga kamp”, udtaler Leander i en pressemeddelelse. Oddset på Brøndby-sejr fåes ikke bedre end de 2,60, som udbydes fra Betsafe. Tror man på endnu en SIF-sejr er oddset 2,58.

Også de danske mestre fra FC København indtager en historisk undertippet rolle i weekenden. Hele 3,15 gange indsatsen giver en sejr på Fionia Park over OB og så højt et odds har aldrig kunnet fåes på FCK mod noget Superliga-hold de sidste mange sæsoner.

”I Betsafe er vi ramt af OB-feber. De er Danmarks nye 1’er og selvom der er en tæt kamp i vente, så har FCK ikke vundet i Odense i over fire år. Vi holder det højeste odds på markedet på FC København lige indtil kick-off, og pt. står det altså i 3,15”, afslutter Leander.

Udvalgte odds på de to storkampe:

OB - FC København 2,40 3,10 3,15

Silkeborg - Brøndby 2,58 3,50 2,60

Brøndby vinder med mindst to mål: 6,00

OB slår FCK med 3-0: 25,00

Peter Utaka scorer kampens første mål i OB – FCK: 4,50

Samuel Holmén scorer kampens første mål i Silkeborg – Brøndby: 15,00