Sponsoreret indhold fra NordicBet

FC København har blot lukket 15 mål ind i 25 kampe. Ifølge NordicBet* vil københavnernes defensiv blive den mest effektive i Superligaens historie.

Det bliver sandsynligvis ikke til mere end sølvmedaljer for FC København i år, men det kan man bestemt ikke klandre forsvarsspillerne for. Den københavnske defensiv har været klippefast og er blot blevet snydt 15 gange i hele denne sæson. Fortsætter det blændende forsvarsspil, ligger FC København lunt i svinget til at slå rekorden for færrest indkasserede mål. Den nuværende rekord indehaves af FC Nordsjælland (2011/12) og netop FC København (2009/10), der begge har formået at holde modstanderne nede på 22 mål i 33 kampe. Københavnerne slår altså rekorden, hvis de lukker færre end syv mål ind i de resterende otte kampe. Det er bestemt ikke umuligt, vurderer bookmakeren NordicBet*, der betaler pengene blot 1,75 gange igen, hvis det sker.

"FC Københavns forsvar ser uhyre skarpt ud. De har lavet clean sheets i nu tre kampe i træk og blot lukket tre mål ind i forårets otte opgør. Ståle Solbakken, der også var træner i klubben, da den nuværende rekord blev sat, er en mester i defensiv disciplin og formår altid at sammensætte ekstremt velorganiserede mandskaber. Når man dertil lægger, at forsvarsspillerne får god hjælp af en løbestærk midtbane og en velspillende Stephan Andersen i målet, er vejen i den grad banet for en ny rekord," forklarer NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der tilføjer, at københavnerne også hjælpes på vej af en sæson, hvor der generelt scores meget få mål.

Lukker FC København højest 21 mål ind i Superligaen 2014/15?


Ja: odds 1,75

Nej: odds 1,95

Find NordicBets odds under Fodbold - Danmark - Specialspil