Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC København og Nordisk Film præsenterede i denne uge deres fælles eSport-satsning.

North, som organisationen er blevet døbt, har i første omgang inkluderet ét CS:GO-team bestående af spillere fra det tidligere Team Dignitas, og allerede senere i januar spiller de under North-fanen for første gang til et stort event, nemlig ELEAGUE Major i Atlanta med en førstepræmiepulje på godt 3,5 millioner kroner.

Danske Spil* ser North-teamet som en blandt mange udfordrere til den samlede sejr.

- Det er en samling spillere, der gennem længere tid har vist, at de har kvalitet, og de har bestemt en chance for at give North-organisationen en god start.

- Der er et bredt favoritfelt til turneringen, og selvom vi ikke vurderer dem som de helt tunge favoritter, så har de bestemt potentialet til at gøre sig gældende langt inde i turneringen, siger oddssætter hos Danske Spil*, Rasmus Schmidt-Hansen, som fortæller, at Danske Spil* har odds 12,00 på North som vinder af eventet i USA.

Ex-Dignitas-spillerne hos North er ikke det eneste danske islæt i turneringen i Atlanta. Astralis er også med, og ligesom det er tilfældet med North, forventer Danske Spil*, at danskerne kan være med til sidst.

- Astralis ser stærke ud, og de har gennem længere tid vist sig stærke. Hvis ikke de er det stærkeste hold i verden, så er det i hvert fald tæt på. Det tror vi, de viser i Atlanta siger Rasmus Schmidt-Hansen om Astralis, som siden de vandt ECS Season 2 tilbage i december har toppet verdensranglisten.

Danske Spil* har odds 5,00 på Astralis som vinder af ELEAGUE Major-turneringen.