Champions League er på vej i vinterhi (før 1/8-finalerne i februar). Gruppespillet afvikler sjette og sidste spillerunde i denne uge - tirsdag og onsdag.

Det inkluderer FC Københavns hjemmekamp mod Panathinaikos, tirsdag i Parken (læs tip-analysen af kampen). Et uhyre vigtigt opgør for den københavnske klub og for fodbold-Danmark som sådan; et godt resultat vil nemlig udmønte sig i en billet til forårets 1/8-finaler - i givet fald den første nogensinde til en dansk klub.

Før sidste spillerunde ligger FCK på andenpladsen i Gruppe D med 7 point. Panathinaikos har 2 og er uden chance for at nå noget, selv ikke tredjepladsen. Her ligger Rubin Kazan med 6 point, og det er derfra truslen kommer. Rubin skal til Barcelona (storklubben som russerne er ubesejrede mod i de seneste tre opgør) der allerede har sikret sig førstepladsen og derfor muligvis ikke er topmotiveret i sidste runde.

Hvis Rubin får uafgjort i Barcelona, skal FCK mindst have uafgjort mod grækerne (ellers går russerne videre med en bedre målscore; de to hold står nemlig lige i indbyrdes opgør). Hvis Rubin vinder på Camp Nou, skal FCK også vinde.

Der er selvfølgelig også den mulighed at Rubin taber i Katalonien - i  så fald får FCK andenpladsen uanset resultatet mod Panathinaikos.

CL: Kampliste og tip-links

Tirsdag


20:45 Twente-Tottenham


20:45 Werder Bremen-Inter. Læs analysen (tip: Werder, asian +0)


20:45 Lyon-Hapoel Tel Aviv


20:45 Benfica-Schalke 04


20:45 Manchester United-Valencia


20:45 Bursaspor-Rangers


20:45 (TV) Barcelona-Rubin Kazan. Læs analysen (tip: Kazan, asian +1)


20:45 (TV) FC København-Panathinaikos. Læs analysen (tip: FCK, asian -1)

Onsdag


20:45 (TV) Bayern München-Basel. Analyse på vej


20:45 CFR Cluj-Roma


20:45 (TV) Arsenal-Partizan Beograd


20:45 Shakhtar Donetsk-Braga


20:45 Marseille-Chelsea. Analyse på vej


20:45 Zilina-Spartak Moskva


20:45 (TV) Real Madrid-Auxerre. Analyse på vej


20:45 AC Milan-Ajax