Ved dagens lodtrækning til UEFA Cuppens 2. runde, blev begge de tilbageværende danske hold matchet med modstandere der ikke umuligør et avancement til 3. runde.

FC København kommer på den - på papiret - sværeste opgave når de møder spanske Mallorca med hjemmebane i første kamp. Mallorca har de sidste par år haft nogle mellemsæsoner uden de store placeringer i det spanske, men er med i UEFA Cup i kraft af sejr i den spanske pokalturnering sidste år. I denne sæson har holdet allerede skiftet træner én gang, men har i camerounske Samuel Eto´o en angriber der er særdeles giftig. Mallorca ligger pt. på en 16. plads i Primera efter 6 kampe med en beskeden høst på 5 points.

Brøndby skal møde tyske Schalke 04, med danskerne Ebbe Sand og Christian Poulsen i truppen. Schalke udviser pt. ikke skræmmende styrke, og over to kampe bør Brøndby have en reel mulighed, selvom der skal kæmpes for det. I den tyske Bundesliga har Schalke udviklet et hjemmebane-kompleks og har i det hele taget store problemer med at vinde de fornødne kampe. Holdet ligger lige nu placeret på en 10.plads med 2 sejre i 8 kampe.

1. kamp spilles 5./6. november 2003, med returopgør 3 uger senere. Oprindeligt havde Laudrups drenge trukket hjemmebane i dagens lodtrækning, men da FCK ligeledes trak hjemmebane i deres første kamp, og som danske mestre har forrang i forhold til kampenes placering, er det aftalt at Brøndbys første kamp spilles på udebane på Arena AufSchalke torsdag den 6. november, med returopgør på Brøndby Stadion torsdag den 27. november.

Fuld lodtrækning til 2. runde:

Brøndby - Schalke 04
FC København - Mallorca
Barcelona - Panionios
Borussia Dortmund - Sochaux
Slavia Prag - Levski Sofia
Dinamo Zagreb - Dnepropetrovsk
Benfica - Molde
Manchester City - Groclin Grodzisk
Valencia - Maccabi Haifa
Gaziantepspor - Lens
Rosenborg - Røde Stjerne
Spartak Moskva - Dinamo Bukarest
Aris Thessaloniki - Perugia
Steaua Bukarest - Liverpool
Parma - Austria Salzburg
PAOK - Debrecen
Vålerenga - Wisla Krakow
Utrecht - Auxerre
Hajduk Split - Roma
Bordeaux - Hearts
Feyenoord - Teplice
Basel - Newcastle
Torpedo Moskva - Villarreal
Gençlerbirligi - Sporting Lissabon