Når F.C. København i februar 2009 løber på banen mod Manchester City og dermed tager hul på 1/16-finalerne i UEFA Cuppen, kan de danske seere følge med på TV3+. Stationen har nemlig indkøbt rettighederne til returkampen i Manchester, mens TV3+ i forvejen havde rettighederne til det første opgør i Parken.

FCK starter på hjemmebanen i København den 18. eller 19. februar, mens der er returopgør den 26. februar i Manchester. Og det er en stor mundfuld, FCK står overfor. Manchester Citys arabiske ejere har bebudet store indkøb i transfervinduet i januar og dermed ved FCK endnu ikke helt, hvilket hold de står overfor - udover at det med sikkerhed bliver med en række store stjerner. Den største er brasilianske Robinho, som allerede er på plads i ambitiøse Manchester City.

"På TV3+ viser vi allerede de største stjerner i Uefa Champions League - men man må sige, at det er en spændende lodtrækning for FCK i Uefa Cuppen, da Manchester City i februar med stor sandsynlighed kan mønstre et mandskab, der ville gøre de fleste trænere i Champions League misundelige. Spørgsmålet - og FCKs chance - er nok, om det forventede forstærkede Manchester så er sammenspillet nok. Vi er sikre på, at FCK mod Manchester formår at skabe to tætte opgør, så returopgøret i Manchester bliver et intenst og tæt opgør i kampen om at gå videre til 1/8-finalerne," siger Peter Nørrelund, sportschef, TV3.

kilde: digitalt.tv