Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Leicester og Porto er Danske Spils favoritter til at gå videre fra Champions Leagues Gruppe G. FCK trækker nitten i kampen om billetterne til 1/8-finalen.

Der er nu blot to kampe tilbage for FC København i Champions League-gruppespillet, og med københavnernes aktuelle tredjeplads i Gruppe G er der umiddelbart alt at spille for for de danske mestre.

Løverne mangler Porto hjemme og Club Brugge ude, og danskerne skal jagte gode resultater i begge kampe.

- FCK kan med to sejre selv afgøre det, men vi tror, det bliver svært for FCK mod to kvalitetsmodstandere som Porto og Club Brugge, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Der er stadig tre uger, til FCK møder Porto, men de ser stærke ud, portugiserne. De har kun lukket ét mål ind i de seneste seks kampe, hvor de i øvrigt har vundet fem ud af seks. Samtidig spiller Porto hjemme i sidste kamp mod Leicester, som kan være sikre på førstepladsen allerede før den kamp.

- Derudover er FCK formentlig også tvunget til at jagte sejren i Belgien, og FCK har altså kun vundet én af de seneste 11 udekampe i CL-regi, og det var mod Crusaders. Så tingene skal gå FCK’s vej, hvis de skal spille Champions League til foråret, siger Peter Emmike.

Oddset på, at FCK går videre til Champions Leagues 1/8-finale er 3,00, mens det er 1,33 på, at Løvernes Champions League-eventyr i denne sæson slutter efter gruppespillet.

Se alle Danske Spils Champions League-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league