Efter lørdagens nederlag til Aab på hjemmebane skal FC København onsdag forsøge at hente mesterskabet på udebane mod rivalerne fra Brøndby. Det er hjemmeholdet, der til odds 3,60 er underdogs i kampen mod FCK, hvor et uafgjort resultat udløser odds 3,30. Sportingbet er klar med 22 matchspil på arvefjendeopgøret.

Med fem spillerunder tilbage i SAS Ligaen skal FC København blot hente to point for at genvinde det danske mesterskab. Det kan dog blive vanskeligt i opgøret mod Brøndby, der næsten altid henter tre point på ”Vilfort Park”. Alligevel er de regerende mestre til odds 2,00 klare favoritter i onsdagens udekamp.

– To nederlag i foreløbig 28 kampe taler for sig selv. FC København har udvist størst kontinuitet over hele sæsonen og derudover sat de øvrige mesterskabsaspiranter på plads, når det har været nødvendigt. Samtidig kan holdet spille frigjort, fordi spillerne i tilfælde af et nederlag med stor sandsynlighed henter mesterskabet hjemme i Parken mod Randers på søndag, siger Andreas Rasmussen, oddssætter hos Sportingbet. Sportingbet er blandt mange andre matchspil klar med odds 6,50 i tilfælde af, at kampen ender 1-1 samt odds 10,00 i tilfælde af en 2-0 sejr til FCK.

Topmøde i London
I London tørner Chelseas stjernegalleri sammen med de nykårede mestre fra Manchester United. Her er Chelsea – trods fraværet af ligatopscorer Didier Drogba – favoritter til sejren (odds 2,20), mens en udesejr til De Røde Djævle udløser odds 3,00. Sportingbet er derudover klar med odds 8,50, hvis målfarlige Frank Lampard scorer kampens første mål.

Øvrige odds og specialspil på Brøndby-FCK og Chelsea-Manchester Utd.:

* Brøndby vinder med 1-0 over FC København: odds 6,00

* FC København vinder på udebane med 2-1 over Brøndby: odds 15,00

* Brøndby scorer kampens første mål i opgøret mod FC København: odds 2,25

* Cristiano Ronaldo scorer kampens første mål mod Chelsea: odds 9,00

* Manchester United fører 1-0 ved pausen mod Chelsea: odds 5,50

Se flere odds på Brøndby-FCK og Chelsea-Manchester United hos Sportingbet.