Sponsoreret indhold fra Danske Spil

For første gang siden 1998 mødes de københavnske ærkerivaler Brøndby og FCK i en pokalfinale.

Det står klart, efter at FCK i sidste uge nedlagde Vendsyssel i semifinalen og Brøndby torsdag aften slog FCM i et dramatisk opgør på Heden.

Danske Spil* har allerede sat odds på kampen, og det er med Ståle Solbakkens hold som favorit.

- I Superligaen har FCK som bekendt været i udbrud i lang tid, og Løvernes stærke sæson gør dem til favoritter i finalen på Kristi Himmelfartsdag.

- FCK har vist gennem hele sæsonen, at de er bedre end de andre i Superligaen. Ikke bare på bredden og over en sæson, men også i enkelte kampe. Det viste de i Brøndby lidt tidligere på foråret, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Derfor er FCK vores favoritter til at vinde pokalen til odds 1,45, mens vi har sat Brøndby til odds 2,70.

Parken vil formentlig være fyldt til randen på dagen, og der vil være masser af fans af begge hold. Brøndby vil have flere fans med end til en normal Superliga-kamp, og det forbedrer holdets chancer en smule. 

- FCK er ikke så store favoritter, som de ville være til en normal Superliga-kamp, så selv om Brøndby kun vundet én gang i Parken mod FCK siden 1998, så er det her en speciel anledning. Og vi har set så mange gange, at derbykampe og pokalkampe får deres helt eget liv. Så for at bruge en nedslidt kliché, så kan alt virkelig ske, siger Peter Emmike.

Finalen spilles Kristi Himmelfartsdag den 25. maj.

Tjek Danske Spils fodboldodds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/dbu-pokalen