Danske Spil* giver odds 9 hvis FC København spiller sig i gruppespillet i Champions League 2014/15. AaB giver odds 5.

For et par uger siden var der ikke meget, der tydede på, at FC København skulle have mulighed for at spille sig i Champions League næste sæson.

Men FC Midtjylland gik helt i stå i Superligaen og med tre rappe nederlag til ulvene, lykkedes det lige præcist for FC København at passere midtjyderne og sikre sig sølvmedaljer og en plads i kvalifikationsrunden til Champions League.

Men Ståle Solbakkens mandskab kan godt skyde en hvid pil efter deltagelse i det fine selskab.

Danske Spil* har i hvert fald ikke meget tiltro til, at FC København spiller sig i gruppespillet i Champions League 2014/15.

- FC København skal forbi to alvorlige hurdler for at få adgang til det forjættede Champions League-land. Vi ser det som højest usandsynligt, at de danske vicemestre kommer i gruppespillet og belønner det med odds 9,00, hvis det skulle ske, siger Hans-Henrik Busk Stie, der nævner et par af de klubber, som københavnerne kan risikere at stå over for.

- Først venter en fifty-fifty kamp imod hold som Feyenoord, Grasshoppers eller Panathinaikos. Klarer løverne denne udfordring, venter modstandere af en helt anden kaliber i playoff-runden. Arsenal, FC Porto, Zenit St. Petersburg, Bayer Leverkusen og Napoli er alle skræmmende modstandere, hvor FC København bliver store outsidere over to kampe, siger Hans-Henrik Busk Stie.

AaB har bedre chancer
Skal Danmark have et hold med i gruppespillet i verdens mest prestigefyldte klubturnering, så har Danske Spil* større tiltro til de danske mestre fra AaB.

- AaB ser vi med en lille chance for at komme i Champions League-gruppespillet. De bliver ikke seedede på baggrund af deres tidligere europæiske resultater og skal derfor op imod seedede mesterhold - primært fra Østeuropa. Over to kvalifikationsrunder skal AaB slå mesterhold ud, som blandt andet tæller Red Bull Salzburg, Celtic, Sparta Prag og Steaua Bukarest. Samlet set to meget svære opgaver, som vi giver ods 5,00 på, hvis det lykkes.

AaB i Champions League-gruppespil?

Ja, 5,00

Nej, 1,12              

FC København i Champions League-gruppespil?

Ja, 9,00

Nej, 1,02

Sæt dit spil hos Danske Spil*.