Her får du BetXperts optakt til FCK – Brøndby. I optakten finder du odds, spilforslag og udtalelser fra Superligaekspert Weberen. 

Der er dømt stormøde i København på søndag klokken 16.00, hvor F.C. København og Brøndby IF tørner sammen. Ingen af holdene har fået en drømmestart i Superligaen, men Brøndby har gjort det rigtig flot i Europa. 

I denne optakt til F.C. København – Brøndby får du de bedste odds, spilforlag, tips og ekspertudtalelser fra Weberen og seneste trupnyt og startopstillinger. 

Odds til FC København – Brøndby 

BetXpert giver dig her et overblik over markedets bedste odds til F.C. København – Brøndby. Kampen spilles søndag den 7. august klokken 16.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay. 

Odds til FCK - Brøndby: 1X2 Højeste odds Bookmaker
F.C. København 1,63
Uafgjort 4,45
Brøndby IF 6,10
Odds til FCK - Brøndby: Asian handicap Højeste odds Bookmaker
FCK (-1,5 Asian) 2,75
Brøndby (+1,5 Asian) 1,52
Odds til FCK - Brøndby: over/under 2,5 mål Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,83
Under 2,5 mål 2,19
Odds til FCK - Brøndby: begge hold scorer Højeste odds Bookmaker
Ja 1,84
Nej 2,00
Odds til FCK - Brøndby: målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Pep Biel scorer 2,80
Mohamed Daramy scorer 2,70
Viktor Claesson scorer 4,40 ​​​​​​​
Denis Vavro scorer 8,80 ​​​​​​​
Simon Hedlund scorer 5,00 ​​​​​​​
Mathias Kvistgaarden scorer 4,70 ​​​​​​​
Marko Divković scorer 5,25 ​​​​​​​
Henrik Hegheim scorer 30,00

OBS: Odds på FCK – Brøndby er fra fredag den 5. august klokken 16.34. 

Bookmakernes odds viser os, at F.C. København er forholdsvis store favoritter til opgøret. Dette på trods af en ringe start på sæsonen med nederlag mod AC Horsens og Viborg FF, mens man har vundet over et yderst formsvagt AaB-mandskab. 

Til gengæld har "Løverne" nu hentet forstærkning i offensivspilleren Mohamed Daramy, der er vendt hjem på en etårig lejeaftale. 

Bedste odds på FCK er 1,63, mens bedste pris på Brøndby er helt oppe i 6,10. Krydset belønnes bedst med 4,45. Alle tre odds er hos Marathonbet*

Weberen: FCK skal være bekymrede

BetXpert-redaktionen har snakket med sidens Superligaekspert Weberen om, hvordan han ser på opgøret. Vi vil i den sammenhæng for en god ordens skyld nævne, at interviewet fandt sted inden Brøndbys kamp mod Basel torsdag aften. Og inden det blev officielt, at Mohamed Daramy er skiftet hjem til FCK på en lejeaftale. 

Hvorom alting er: Weberen mener, at F.C. København har grund til bekymring.

Her er tale om to hold, der ikke har fået nogen ønskestart på Superligaen; hvem har grund til størst bekymring før dette opgør og hvorfor?

- Jeg synes, at FCK har grund til at være bekymrede. Kigger vi på deres kampe, så var de virkelige ufarlige mod Horsens. Mod AaB var det også meget lige, og mod Viborg blev nogle af deres defensive udfordringer virkelig udstillet.

- Så jeg synes, at FCK har mange ting, de skal have arbejdet med. Defensivt er de ikke så stærke som i sidste sæson, og offensivt så står de med en udfordring på 9'er-positionen. 

- Brøndby har ikke været fremragende, men jeg synes, de kan tage en masse positivt med fra sig fra Silkeborg-kampen; men igen, de mangler også nogle procenter, i hvert fald i offensiven.

Forventer målrigt opgør i Parken

Der har over de seneste ti indbyrdes opgør været 2,8 mål per kamp. Den tendens forventer og håber Weberen vil fortsætte på søndag. 

Hvilken slags kamp forventer du at se – en, hvor holdene afventer, eller en, hvor de giver fuld skrue?

- Derbyer med Brøndby og FCK har over de seneste omgange vist sig at være ganske underholdende og med mange mål på tapetet. I de seneste ti indbyrdes opgør er det blevet til 28 mål, og blot ét opgør er endt 0-0. 

- Jeg kan godt se endnu et målrigt opgør for mig. Begge hold har brug for pointene, og det kan være med til at give os et opgør, hvor der bliver angrebet mere, end der bliver forsvaret. Det er i hvert fald mit håb som neutral seer. 

Spilforslag til FCK – Brøndby

Redaktionen spurgte også spileksperten, om han har fundet værdi i kampen. Det har han. Han mener, vi meget vel kan få en kamp med masser af hjørnespark. 

Har du fundet nogle spil, der dufter af værdi, til kampen?

- Jeg tror, jeg vil kigge lidt på hjørnespark i dette opgør, og se, hvad jeg kan hente på flest hjørnespark til Brøndby. FCK har tilladt 5,3 hjørnespark i snit i denne sæson, og jeg vil gerne se, hvor bookmakerne lægger linjen angående Brøndby-hjørnespark. 

- Derudover så synes jeg også, det er et meget højt odds på Brøndby, så jeg kunne godt være fristet til at gå på Brøndby +1 til odds 1,86.

Siden BetXpert-redaktionen snakkede med Weberen, har han lagt et spilforslag ud, der går på, at vi skal have minimum ti hjørnespark i kampen. 

FCK - Brøndby: over 9,5 hjørnespark til odds 2,02 hos Danske Spil*

Du har allerede fået et indblik i Weberens tanker om hjørnespark i denne kamp. Vil du vide mere, kan du læse hele spilforslaget

Optakt til FCK – Brøndby: trupnyt og startopstillinger

Vi skal selvfølgelig også have trupnyt og bud på startopstillinger her i optakten. Vi lægger ud med status hos FCK.

F.C. København
Træner Jess Thorup bringer måske Zeca i spil i denne kamp. Græsk-portugiseren var i truppen senest mod Viborg FF, men kom ikke på banen. 

Sikkert er det, at FCK må undvære førstemålmand Kamil Grabara, der sidder ude med en hovedskade. 

Bud på FCK’s startopstilling (4-3-3):
Johnsson; Ankersen/Diks, Vavro, Boilesen, Kristiansen; Lerager, Falk, Haraldsson; Jóhannesson, Biel, Claesson

100 dollar-spørgsmålet må være, om tilbagevendte Mohamed Daramy glider direkte ind i startopstillingen, eller om han får et indhop. Han figurerer ikke i ovenstående bud, men bliv ikke overrasket, hvis han starter inde. 

Brøndby IF
Frederik Alves var efter en skade tilbage i truppen torsdag mod Basel. Ude sidder Kevin Mensah, Carl Björk og Andreas Maxsø. Sigurd Rosted er tvivlsom grundet sygdom.

Bud på Brøndbys startopstilling (4-1-2-1-2):
Hermansen; Sebulonsen, Heggheim, Tshiembe, Riveros; Radošević, Cappis, Bell; Slimane; Kvistgaarden, Hedlund

Marko Divković banker muligvis på for en plads I startopstillingen, efter at han blev matchvinder mod Basel torsdag aften. Det vil i så fald nok gå ud over Mathias Kvistgaarden.