Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC Vestsjælland ser ud til at have genfundet formen i Superligaen med sejre i tre af de seneste fem kampe. Spørgsmålet er bare, om FC Vestsjælland har sat slutspurten ind for sent, eller om de kan lave en sensationel redningsaktion og sikre sig endnu en sæson i Superligaen, som Randers FC gjorde det tilbage i 2010?

Esbjerg har indtil videre været forårets dårligst Superligamandskab, idet vestjyderne kun har skrabet 8 point sammen i 10 kampe, og ligner umiddelbart det hold, som spillerne fra Slagelse skal satse på at indhente i tabellen.

Spørger man oddssætterne fra Danske Spil* er der dog ikke den store tvivl. FC Vestsjælland må en tur ned i 1. division sammen med Silkeborg.

- FC Vestsjælland virker til at have fået momentum og tro på tingene med sejre i de seneste Superligakampe – og har i tillæg kvalificeret sig til pokalfinalen. Omvendt har Esbjerg nu underpræsteret gennem længere tid, men på trods af dette anser vi det for højest usandsynligt, at vestjyderne rykker ud af Superligaen i denne sæson, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- FC Vestsjælland er reelt fire point efter Esbjerg på grund af deres dårligere målscorer. Derudover tegner klubbernes kampprogram vidt forskelligt. FC Vestsjælland mangler både af møde FC Midtjylland og FC København, mens Esbjerg både slipper for de to tophold, har Silkeborg på hjemmebane i næste weekend, foruden en direkte duel med FC Vestsjælland i Esbjerg i næstsidste spillerunde, fortæller Peter Emmike.

Danske Spil* giver odds 1.14 på, at FC Vestsjælland rykker ned og odds 4.75, hvis FC Vestsjælland får endnu en sæson i landets bedste fodboldrække. Nedrykning til Esbjerg 7-dobler dit indskud på Oddset. SønderjyskE og OB vil i givet fald være sensationelle nedrykkere og giver henholdsvis odds 20.00 og 45.00.

Hvem rykker ned fra Superligaen 2014/2015?

FC Vestsjælland rykker ned                       odds 1.14

FC Vestsjælland rykker ikke ned                odds 4.75

Esbjerg rykker ned                                    odds 7.00

Esbjerg rykker ikke ned                            odds 1.06

SønderjyskE rykker ned                            odds 20.00

OB rykker ned                                           odds 45.00