Sponsoreret indhold fra NordicBet

FC Midtjylland har i denne sæson lavet imponerende 2,38 point pr. kamp og er tæt på at stjæle pointrekorden fra det FCK-mandskab, som i 2006/07 satte alle til vægs med historiens nok bedste Superligahold.

Ulvene fra FC Midtjylland vinder kampe på stribe og ligger på en suveræn førsteplads med hele ni point ned til FC København. Magtdemonstrationen er så overbevisende, at Superligaens historiske pointrekord står for fald. Den indehaves lige nu af netop FC København, som i 2006/07 vandt mesterskabet med et hold, som mange betegner som det bedste nogensinde i Superligaens historie. Med en perlerække af stjernespillere som Jesper Grønkjær, Tobias Linderoth, Marcus Allbäck, Atiba Hutchinson og Michael Gravgaard på holdkortet blev københavnerne dengang mestre med 76 point i 33 kampe. Efter weekendens sejr over Randers har FC Midtjylland nu 50 point og står til at slå FCK's rekord, hvis pointgennemsnittet holdes sæsonen ud.

Bookmakeren NordicBet tror på midtjyderne og betaler blot pengene tre gange igen, hvis ulvene æder løvernes pointrekord.

"Det er en mindre sensation, at denne rekord overhovedet er blevet et tema. FC Midtjylland lå før sæsonen blot nummer fire på vores liste over mesterskabsfavoritter, men har vist sig at være mindst en klasse bedre end alle andre hold. Midtjyderne har et homogent mandskab med et kæmpe fighterinstinkt og revanche-lyst, efter at guldmedaljerne glippede i sidste sæson. Det taler også for en ny pointrekord, at de stadig vil blive presset bagfra af et stærkt FCK-hold, som ikke har tænkt sig at give op," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

FC Midtjylland har 12 kampe til at skrabe de sidste 27 point sammen. Ulvenes næste kamp venter lørdag, hvor Hobro kommer på besøg i Herning.

Får FC Midtjylland mindst 77 point i denne sæson?

Ja 3,00

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds - Fodbold - Danmark - Sæsonspil