Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Fredag middag blev FC Københavns videre Champions League-skæbne afgjort. Lodtrækningen magede det nemlig således, at københavnerne i playoff-runden igen skal op imod cypriotiske APOEL. Dermed får FC København mulighed for revanche for det samlede nederlag i Champions Leaguekvalifikationen til APOEL i 2009. Skulle det lykkes de københavnske løver at slå cyprioterne ud, så venter det forjættede Champions League-gruppespil. Og Danske Spils oddssættere forudser, at FC København spiller sig videre i turneringen.

- Ståle Solbakken ser så småt ud til at have samlet et virkelig slagkraftigt hold, som leder tankerne tilbage til 2010/2011-sæsonen, hvor FC København senest var på toppen med spillere som Grønkjær, Santin og N’Doye.

- FC København har indledt sæsonen på flotteste vis, og Ståle Solbakkens mandskab er fyldt med selvtillid og landsholdsspillere på langt de fleste pladser siger oddssætter Jan Trier.

- APOEL virker derimod et stykke fra fordoms styrke. Økonomien i den cypriotiske klub er ikke som tidligere, hvilket gør, at en række profiler er fortid i klubben. Cyprioterne var mere end heldige med at slippe afsted med et smalt 2-1 nederlag fra Lerkendal imod norske Rosenborg, og APOEL afgjorde først endeligt opgøret i mod nordmændene med tre mål i overtiden på hjemmebane.

- Selv om FC København lægger ud på hjemmebane og tingene endeligt skal afgøres på Cypern, så ser vi FC København som pæne favoritter til at spille sig i Champions League og giver dem ca. 60% chance for avancement, fortæller Jan Trier.

FC København giver odds 1,55 for at spille sig videre, mens APOEL omvendt giver odds 2,40.

Spil på FCK-APOEL i Champions League hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league

Special – FCK i Champions League:

FCK kvalificerer sig til Champions League gruppespillet                     odds 1,55

FCK kvalificerer sig ikke til Champions League gruppespillet              odds 2,40

FCK – APOEL                      (1. Kamp)     odds 1,65      odds 3,70      odds 5,00