Sponsoreret indhold fra Danske Spil


FC København knuste Club Brugge med 4-0 i Parken og ligner nu et hold, der går videre i Champions League til forårets knockout-fase, vurderer Danske Spil*

Champions League-sæsonen 2016/17 ligner allerede efter to gruppekampe en klokkeklar succes for de danske mestre fra FC København.

Københavnernes to første kampe i gruppe G har kastet imponerende fire point af sig, og Danske Spil* vurderer nu, at Ståle Solbakken og hans mandskab så småt kan forberede sig på at skulle spille Champions League til foråret.

- Vi anser nu FC København som svage favoritter til at komme i Top 2 i gruppe G og dermed gå videre til Champions Leagues 1/8-finaler til næste forår, siger Peter Emmike oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Leicesters sejr over Porto og FCK’s imponerende 4-0 sejr over Brugge gør, at belgierne ser ud til at have udspillet deres chancer i Champions League, mens Porto med ét point efter to kampe har presset på sig, fortæller Peter Emmike.

Danske Spil* giver odds 1,80 på en Top 2-placering til FC København i Champions Leagues gruppe G, mens der er odds 1,90 at hente, hvis FCK ikke ender blandt de to bedste hold i gruppen.

Og ifølge Peter Emmike kan der sagtens være endnu mere Champions League-succes i vente for FC København:

- På hjemmebane har FC København historisk set være meget svære at besejre, og med fire point på kontoen allerede så er der ikke langt op til en sluttotal på 9-10 point, hvilket med stor sandsynlighed giver videre avancement til 1/8-finalerne, siger oddssætteren.

Mindst 8 point i Champions Leagues gruppe G står til odds 1,55, mens der er odds 6,50 på, at FCK vinder alle tre hjemmekampe i gruppen. Indskuddet på Oddset kan ottedobles, hvis FCK går ubesejret gennem gruppespillet.

Spil på FC København i Champions League på Oddset: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/outright