Sponsoreret indhold fra Danske Spil


FC København er kommet glimrende fra start i Champions Leagues gruppe G, og pointhøsten ser ud til at forsætte ifølge Danske Spil*

To kampe. Fire point.

Så simpelt er regnskabet indtil videre for FC København i Champions Leagues gruppe G efter henholdsvis en pointdeling på udebane imod FC Porto og en hjemmesejr over Club Brugge.

Nu venter så de engelske mestre fra Leicester med Kasper Schmeichel på holdkortet i de kommende to gruppekampe, og Danske Spils oddssættere forudser, at FCK får skrabet langt flere point sammen i jagten på at ende blandt gruppens to bedste hold.

- Med fire kampe tilbage i Champions Leagues gruppe G forudser vi, at FC København som minimum får fire point mere og opnår 8 point i alt. Isoleret set bliver kampen på udebane imod Leicester en stor hurdle, men FC København-holdet er i glimrende form, og københavnernes hjemmebane i Parken har efterhånden udviklet sig til et uindtageligt fort, hvor selv de største europæiske klubber ikke kan vide sig sikre på at vinde, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- FC København har derudover stadig en udekamp imod Club Brugge tilbage, hvor de skal have gode muligheder for tre point, og derfor lander vi på en pointtotal, der hedder mindst 8 point i gruppespillet, fortæller oddssætteren.

Der er odds 1,50 på mindst 8 point til de danske mestre, mens 10 point eller flere står til odds 3,75. Går FCK helt point-amok og opnår 12 eller flere point, 10-dobles indsatsen på Oddset.

- Opnår FCK 8 eller flere point i gruppespillet, er der gode chancer for, at holdet går videre til knockout-fasen af Champions League til foråret 2017. Det tror vi, at der er gode muligheder for med FC Københavns form in mente samt et svagt belgisk mandskab i gruppen, forklarer Peter Emmike.

Der er odds 1,80 på et dansk avancement til 1/8-finalerne og odds 1,90 på, at FCK ikke går videre fra Champions League-gruppen.

Spil på FC København i Champions League på Oddset: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league

Leicester-FC København:

Leicester         odds 1,87

Uafgjort          odds 3,50

FC København odds 4,40