Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

16 hold er tilbage i kampen om pokalen med de store ører, når Champions League vender tilbage med de afgørende knockoutkampe.

En perlerække af kontinentets største fodboldklubber skal de kommende måneder afgøre, hvilket hold der til maj i Milano kan kalde sig Europas bedste. Stærkest i billedet før knockout-kampene står FC Barcelona, men det er en anden favorit, som Oddset-spillerne sætter deres lid til.

- Vi ser FC Barcelona som det stærkeste mandskab i kampen om Champions League-trofæet, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

- FC Barcelona virker pt. ustoppelige med en skræmmende offensiv anført af trekløveret, Messi, Suarez og Neymar. De scorer nærmest mål efter behag, så det er svært at se, hvem der skulle kunne fravriste dem at gentage sidste års Champions League-triumf. Det skulle da lige være historikken, da intet hold endnu har formået at forsvare sejren i Champions League, fortæller oddssætteren.

- Bayern München ser vi som den største udfordrer til FC Barcelona, og skulle Pep Guardiolas udvalgte vinde Champions League vil det være en stor triumf – ikke mindst for Oddset-spillerne. Hele 80% af omsætningen på den kommende Champions League-vinder er nemlig sat på sydtyskerne, siger Peter Emmike.

Hvem tror du vinder Champions League i år? FC Barcelona kan spilles til odds 3,00, mens Bayern München følger efter i odds 3,50. Cristiano Ronaldo og Real Madrid 6-dobler indskuddet på Oddset, hvis Kongeklubben skulle overraske og vinde det eftertragtede trofæ.

Spil på Champions League hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league