Deltag i BetXperts Facebook-konkurrence til aftenens landskamp ml. Armenien - Danmark. Tip 1. målscorer og vind et gavekort på 300 kr. til Unisport.

Hvad der for få måneder siden lignede en rimelig sikker EM-kvalifikation til Danmark, er nu pludselig blevet væsentlig mere usikkert. Først blev dommen i "Drone-kampen" mellem Serbien - Albanien omstødt, så Albanien fik tildelt 3 point. Og senest lykkedes det selvsamme albanerne at overleve et tungt dansk pres i Parken og hive en uafgjort hjem.

Med andre ord er der nu pres på Danmark, hvis de skal sikre sig kvalifikation til næste års Europamesterskab i Frankrig. Olsens drenge kan dog allerede tage revanche mod Armenien i aftenens landskamp, som allerede starter klokken 18.

Som om kampen ikke var spændende nok i sig selv, så kan du få lidt ekstra krydderi til opgøret med BetXperts gratis Facebook-konkurrence. Log ind på facebook.com/BetXpert og afgiv dit tip på kampens første målscorer og vær med i konkurrencen om at vinde et gavekort til Unisport på 300 kr.