Juni på BET24 er ikke kun fodbold VM, således har det skandinaviske selskab også lavet en speciel Greyhound pakke til dig…og

der er både gode penge og fede oplevelser at score…så kom frem i startblokkene og klik dig ind på Bet24

Lørdag den 3. juni afvikles årets Greyhound-begivenhed på Wimbledon-banen i London - en event der er set frem til i flere måneder og som tiltrækker mere end 5.000 elle vilde Greyhound fans!

Der er for længst udsolgt, men BET24 har reserveret 2 billetter - måske til dig? Så er du den heldige - eller rettere dygtige vinder har du nu muligheden for at opleve denne kæmpe begivenhed på tætteste hold. For det kræver dygtighed og en smule held at sikre sig de eftertragtede billetter (inkluderende fly og hotel).

Det gælder således om at score en gevinst på det højeste odds i løbet af mandag den 15. maj til og med søndag den 21. maj. Om det er på et Trio, Place, normalt Win eller helt andet Greyhound-spil er helt op til dig…det skal bare være en vinderbillet.

Her kan du se hvad der indgår i præmien:

2 Flybilletter
Transport fra London airport til hotel
Transport til Wimbledon stadium
3 retters menu i "the grandstand restaurant" med vin
Transport tilbage til hotel
Søndag sightseeing i London
Transport retur til lufthavnen.
BET24 vil løbende oplyse om stillingen i løbet af den spændende uge.


Jackpot Mania

BET24 smider nu ekstra kroner i puljen, og derfor er der en ekstra stor Jackpot pulje i tre Pick 6 spil - se dagene og beløbene forneden.

Pick 6 er i realiteten en pendant til travsportens V75 - altså skal du ramme vinderne i samtlige 6 løb…men så er der altså også hundens masse knaster i hus.

Jackpot dagene i hele juni er.

Tirsdag - ekstra præmiesum på £5,000 - cirka 55.000 kroner
Fredag - ekstra præmiesum på £5,000 - cirka 55.000 kroner
Lørdag - ekstra præmiesum på £10,000 - cirka 110.000 kroner.
Skulle der eksempelvis ikke findes en vinder på en tirsdag, overføres puljen til næste tirsdag.

Så kig ind forbi BET24s Greyhound-sektion og tag del i spændingen, og husk så at du kan se løb hver aften på ViasatSport24.