Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Caroline Wozniacki var søndag aften så tæt på at hente karrierens første Grand Slam-titel som overhovedet muligt, da den danske tennis-darling havde spillet sig hele vejen til finalen ved US Open.

Her viste en brølstærk Serena Williams sig dog trods alt som en for stor mundfuld for danskeren, der tabte klart i to sæt med 6-3 6-3.

Men med Wozniackis opadgående formkurve kan 2015 muligvis blive året, hvor den 24-årige dansker endelig får sin Grand Slam-sejr. Det vurderer Danske Spil*, der har sat odds på, om det lykkes for Caroline Wozniacki at vinde mindst en Grand Slam-turnering næste år.

- Vurderet ud fra hendes nuværende form så er Wozniacki helt klart en top 5-spiller i verden. Hvis hun fortsætter med at spille, som hun har gjort de seneste par måneder, så vil hun gå ind til næste års Grand Slam-turneringer som en af kandidaterne til titlen, siger Søren Augustesen, oddssætter hos Danske Spil*.

Trods den opadgående formkurve så giver Danske Spil* dog alligevel odds 5,00 på, at Wozniacki kan løfte mindst et Grand Slam-trofæ i 2015. Og det er der særligt én god grund til.

- Kvindetennis er generelt kendetegnet ved stor jævnbyrdighed, men lige nu må vi bare sige, at Serena Williams er i en klasse for sig selv. Hvis hun fortsætter karrieren i 2015 og opretholder sin nuværende form, så bliver det svært for både Wozniacki og de øvrige topspillere at stille noget op over for amerikaneren i de store turneringer, hvor Williams altid har for vane at toppræstere, siger Søren Augustesen.

Vinder Caroline Wozniacki mindst én Grand Slam-turnering i 2015?
Ja – odds 5,00
Nej – odds 1,15