Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Vi er nødt til at tale om Kevin Magnussen! Nu er det tid til det store Formel 1-comeback – og vi synes ikke, den skal have for lidt.

Så vi har et freebet klar til dig: Når du spiller for 50 kr. på Oddset på én kupon for dine egne penge, så får du et freebet på 50 kr. til Formel 1 oveni.

Sådan får du fingrene i dit freebet:

1. Log ind på din spilkonto fra din computer, tablet eller mobil og gå til Oddset.
2. Spil for mindst 50 kr. på én kupon for dine egne penge (systemspil og Live tæller ikke med).
3. Du får nu dit freebet ved at vælge mindst ét Formel 1 væddemål. Dit freebet vil være synligt på din kupon, når du har valgt minimum ét Formel 1 væddemål.
4. Indtast 50 kr. i beløbsfeltet. Husk at klikke på 'freebet' ovenover Køb-knappen, og vælg dit freebet inden du køber dit spil.

Der gælder følgende regler og vilkår for dette tilbud:

• Tilbuddet gælder indtil søndag den 20.3.2016 kl. 8:00.
• Dit freebet gælder kun til kuponer, der indeholder minimum ét Formel 1 væddemål og udløses kun ved et indskud på 50 kr. eller mere på én kupon (systemspil og Live tæller ikke med).
• Spiller du for mere end 50 kr. vil dit freebet til Formel 1 fortsat være 50 kr.
• Tilbuddet kan kun anvendes én gang per kunde.
• Hvis dit freebet registreres som vundet i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du freebet-gevinsten. Freebet-gevinsten udregnes som freebet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus freebet-værdien. Eksempel: 50 kr. freebet indskudt til odds 3,00 giver en gevinst på 150 kr. minus 50 kr. = 100 kr., som indsættes på spilkontoen.
• Problemer med at hente dit freebet? Ring til os på 36 37 19 99.

God fornøjelse.

Oddset

Danske Spil*