Som antydet i forum de sidste par dage, har vi arbejdet på at få skabt en god og gedigen værktøjskasse til vores brugere. En kasse med praktiske odds-værktøjer som man kan tage frem og rode lidt i når der er noget der lige kræver en beregning eller to.

Selvom det er hensigten at værktøjskassen med tiden skal indholde endnu flere værktøjer end der er i den lige nu, så synes vi at den allerede nu er så klar at vi vil løfte sløret for de foreløbigt 6 værktøjer vi har puttet i kassen.

Udgangspunktet for alle værktøjer er naturligvis at de er udviklet med sigte på at gøre det hele lidt nemmere når man skal vurdere odds og de kampe man har udset sig til spil.

Slå et slag fordi den nye sektion på http://www.betxpert.com/tools hvor du bl.a. vil finde værktøjer til beregning af bookmakernes tilbagebetalingsprocenter og chancevurderinger, hjælp til beregning af betvalue og surebets, m.m.

I vores hovedmenu har "Odds værktøjer" nu fået en permanent plads under hovedpunktet "Xpert-tips". Tag vel imod værktøjskassen - den er kommet for at blive. Og for at gavne!