SBS TV (6'eren) har sikret sig rettigheder til verdens ældste pokalturnering, den engelske 'FA Cup', i de næste seks år. Det skriver SBS TV i en pressemeddelelse.

Som noget nyt har SBS også købt rettigheder til den engelske Liga Cup 'Capital One Cup' (tidligere Carling Cup) de næste fem år, gældende fra dette efterår.

Den engelske Liga Cup kaldes ofte den lille pokalturnering. Her deltager kun de professionelle hold fra de øverste fem rækker, og de store hold stiller ofte med et reservespækket hold, for at spare nøglespillere og prøve unge folk.
 
De årlige såkaldte Community Shield opgør mellem mestre og pokalvindere de næste seks år er også en del købsaftalen, ligesom en lang række hjemmebanekampe med det engelske landshold.

SBS har også rettigheder til den engelske hovedturnering, Premier League, én sæson mere, men SBS mister rettighederne til MTG (TV3+) fra sommeren 2013.

6'eren byder endvidere på spansk fodbold - både den spanske pokalturnering Copa del Rey og topkampe fra den spanske Primera Division, der sendes hver lørdag aften fra den 18. august.

Fodboldsæsonen på 6'eren starter på søndag den 12. august når der blændes op for den årlige Community Shield. Chelsea møder Manchester City med kampstart kl. 14:30.

Se kommende kampe i vores TV guide her:

www.betxpert.com/tvguide 

Kilde: mediawatch.dk / betxpert.com