Bookmakeren Expekt* afholder d. 1. og 2. februar en konkurrence for brugere af BetXpert, med hele 10.000 kr. i præmier!

Konkurrencen afvikles via Expekt* Challenge som er en integreret del af Expekt*´s brugerflade. Det eneste du skal gøre er at lave mindst ét single for minimum 10 kr. på de kampe der afvikles i den engelske Premier League d. 1. og 2. februar 2005. Du kan naturligvis lave lige så mange spil du vil, og sætte indsatser som du ønsker.

Den der på baggrund af sine spil på Premier League kampene 1.-2. februar opnår den bedste tilbagebetalingsprocent, er vinder af konkurrencen. Det er således ikke den samlede nettogevinst der er afgørende for stillingen, men derimod hvor god man er til at forrente sin indsats. Alle har således samme forudsætninger for at være med i konkurrencen, uanset om man sætter 10 kr. eller 1.000 kr. på sine spil.

De 10.000 kr. som Expekt* sætter på højkant fordeles således:
Nr. 1: 5.000 kr.
Nr. 2: 2.000 kr.
Nr. 3: 1.000 kr.
Nr. 4: 500 kr.
Nr. 5: 400 kr.
Nr. 6: 300 kr.
Nr. 7: 200 kr.
Nr. 8-13: 100 kr.


For at deltage skal du besøge Expekt* og efter login registrere dig til BetXpert-konkurrencen ved at vælge punktet "Konkurrence" i venstre side på forsiden af Expekt*.com.

Herefter klikker du på knappen "vær med i eksisterende konkurrence" nederst på siden, og på den efterfølgende side skal du indtaste følgende data for at registrere dig:

Konkurrence id: 2864
Kodeord: Betxpert (bemærk lille x i kodeordet!)

Bemærk at det af tekniske årsager kun er muligt for brugere med konto i danske kroner (DKK) at registrere sig til konkurrencen.

Du er nu klar til at lave dine spil til konkurrencen. Udvælg de kampe og spil du ønsker at lave på Premier League kampene. Når du laver dit spil, skal du sætte en indsats (minimum 10 kr.), og huske at markere "Betxpert" i konkurrence-rullemenuen på din spillekupon - ellers tæller spillet ikke med i konkurrencen.

Bemærk at når du afgiver et spil til konkurrencen, spiller du for "rigtige penge" fra din spillekonto. Du kan således vinde på to fronter - både på dine spil, og i konkurrencen! Der skal derfor være penge på din konto, svarende til indsatserne på de spil du laver, før du kan deltage.

Besøg Expekt* og deltag i konkurrencen om de 10.000 kr. allerede nu!

Har du endnu ikke en konto hos Expekt*, så er der naturligvis råd for det. Frem til og med d. 7. februar 2005 giver Expekt* 250 kr. i bonus til alle nye brugere der indsætter minimum 250 kr. på deres nye konto. Læs mere om Expekt* bonus her.

Denne konkurrence er kommet i stand fordi Expekt* modtager særdeles god respons fra brugerne af BetXpert, både direkte og i vores forum - ikke mindst i sidste uge, hvor en masse brugere kom Expekt* til undsætning da de uheldigvis havde begået en fejl overfor en bruger, som fortalte om sagen i vores forum. En sag der - på vanlig kundeorienteret vis - blev udredet med det samme af Expekt*, så snart de fik nys om at noget var galt.