Gå ikke tilbage til en fuser, siger ordsproget. Men selv om vi for 2 uger siden havde en uheldig hånd i vores EuroXpert-konkurrence, betragter vi det ikke som en fuser, snarere som et isoleret spinattramp. Vi har luget ud i tvetydighederne og er glade for at kunne præsentere endnu en gratis mulighed for vores brugere - for at vinde penge på deres næse for europæiske topkampe.

Hermed åbnes der igen for EuroXpert: I samarbejde med Scandic Bookmakers sætter vi 3.000 kr på spil til denne uges CL- og UEFA Cup-kampe.

Konkurrencen består i en utraditionel "tipskupon", hvor det gælder om at være dristig og dygtig! Deltagelse er naturligvis helt gratis! Kuponen spænder over returkampene i Champions League-ottendedelsfinaler, krydret med kampe fra UEFA Cup.

Den sidste EuroXpert kupon for denne omgang er baseret på de kampe der afvikles d. 6.-8. marts 2007.

Konkurrencen går i sin enkelhed ud på at gætte hvilke(t) udfald der er korrekt for hver af kampene på kuponen. Man kan vælge ét af tre udfald for hver kamp, og hvis det udfald man har valgt er korrekt, gives der henholdsvis 1, 2 eller 3 points, afhængigt af hvilket udfald, man har valgt ud for den enkelte kamp. men pas på - jo flere points man går efter, des mindre er sandsynligheden for at det indtræffer...

I seneste udgave af EuroXpert havde vi forfattet nogle tvetydige spørgsmål. Det vakte berettiget røre og kritik. Vi beklager naturligvis forløbet - og har denne gang gjort os ekstra umage med at gøre konkurrencen utvetydig.

Sidste frist for deltagelse er tirsdag d. 6. marts 2007 kl. 20:45

Læs mere om konkurrencen - og se kuponen - hér: http://www.betxpert.com/competitions/cl/