I den 5. af i de i alt 8 EuroXpert-konkurrencer med fokus på Champions League, var der for alvor tæt løb i toppen af slutstillingen blandt de 711 deltagere.

På en kupon hvor der - efter nogle magre udgaver - var rigtig mange af de i alt 48 udsagn der blev opfyldt, sluttede hele 5 deltagere på flotte 24 points, med Anders Jørgensen som den af de 5 der ramte bedst på tiebreakeren, hvor han lagde afstand til de øvrige.

De 6 præmievindere på kupon 5 blev som følger:

1. Anders Jørgensen 24 p. (1000 kr.)
2. Anja Stiil 24 p. (600 kr.)
3. martin hansen 24 p. (500 kr.)
4. Mikkel Andersen 24 p. (400 kr.)
5. Jeppe Nissen 24 p. (300 kr.)
6. Jørgen Huynh 23 p. (200 kr.)

Vi ønsker tillykke til vinderne, som alle bliver kontaktet i løbet af de kommende dage med information om præmieudbetaling (indsat på en konto hos konkurrencens præmie-sponsor, Scandic Bookmakers).

Alle resultater fra de 16 kampe på kupon 5 kan ses sammen med alle deltageres placeringer på http://www.betxpert.com/competitions/cl

EuroXpert konkurrencen vender tilbage til gruppespillets afsluttende runde, d. 5.-6. december. Kuponen til denne runde vil ligge klar i weekenden op til kampene. Sidste deltagelsesfrist til denne kupon vil være tirsdag d. 5. december kl. 20:45.

Om EuroXpert konkurrencerne
EuroXpert konkurrencerne afvikles over i alt 8 selvstændige konkurrencer med fokus på de 6 spillerunder i Champions League gruppespillet, samt 1/8-finalerne.

I hver konkurrence er der 3.000 kr. på højkant, sponseret af Scandic Bookmakers. Der kåres 6 vindere for hver kupon, og konkurrencen har således ingen "samle-konkurrence" over de 8 kuponer.

På hver af de 8 kuponer skal man gætte et rigtigt udsagn for hver af de kampe der spilles i Champions League i den pågældende spillerunde. Der er ikke tale om traditionelle "tips-kuponer" - i stedet gælder det om at gætte mellem 3 forskellige udsagn for hver af kampene. Når man sætter sit tip gælder det både om at ramme rigtigt. Hver kamp indeholder udsagn der kan give 1, 2 eller 3 points, men pas på - jo flere points man går efter, des mindre er sandsynligheden for at det indtræffer...

Læs mere om http://www.betxpert.com/competitions/cl

Vi beklager at der i den første point-opgørelse, foretaget kl. 22:51, havde indsneget sig en fejl i kamp 16. Denne er rettet i den aktuelle opgørelse, foretaget kl. 23:16.