25 points ud af de 29 mulige var rigeligt til gøre Brian Jensen til den ubestridt bedste deltager i vores første EuroXpert konkurrence 2006/07, der blev afviklet tirsdag og onsdag (med Champions League-kampene som indhold). Med ingen andre bare i nærheden af samme point-tal, nappede Brian sikkert 1. præmien på 1.000 kr. hos Scandic foran et tæt forfølger-felt.

Deltagerne på pladserne 2 til 5 sluttede alle på 23 points, og tiebreakeren måtte således i brug for at finde ud af hvem der skulle have de efterfølgende præmier på hhv. 600, 500, 400 og 300 kr., mens tiebreakeren også kom i brug til afgørelse af 6. pladsen og de 200 kr. Slutfacit for de 6 præmiegivende placeringer blev som følger:

1. Brian Jensen 25 p.
2. lars patrzalek 23 p.
3. henrik nyborg 23 p.
4. Brian Hult 23 p.
5. Runi Mortensen 23 p.
6. Martin Krag 22 p.

Vi ønsker tillykke til vinderne, som alle bliver kontaktet i løbet af torsdag med information om præmieudbetaling hos Scandic.

Se alle resultater fra de 16 kampe på kupon 1, og samtlige deltageres placering på http://www.betxpert.com/competitions/cl

Og husk, at EuroXpert konkurrencen er tilbage om godt og vel en uge, når vi fredag d. 22. september åbner op for kupon 2, med fokus på 2. runde i Champions League gruppespillet. Her har vi igen 3.000 kr. på højkant til de kampe, der afvikles d. 26.-27. september, hvor den danske repræsentant, FC København, skal på besøg hos Thomas Gravesen og Celtic i Glasgow.

Om EuroXpert konkurrencerne
EuroXpert konkurrencerne afvikles over i alt 8 selvstændige konkurrencer med fokus på de 6 spillerunder i Champions League gruppespillet, samt 1/8-finalerne.

I hver konkurrence er der 3.000 kr. på højkant, sponseret af Scandic Bookmakers. Der kåres 6 vindere for hver kupon, og konkurrencen har således ingen "samle-konkurrence" over de 8 kuponer.

På hver af de 8 kuponer skal man gætte et rigtigt udsagn for hver af de kampe der spilles i Champions League i den pågældende spillerunde. Der er ikke tale om traditionelle "tips-kuponer" - i stedet gælder det om at gætte mellem 3 forskellige udsagn for hver af kampene. Når man sætter sit tip gælder det både om at ramme rigtigt. Hver kamp indeholder udsagn der kan give 1, 2 eller 3 points, men pas på - jo flere points man går efter, des mindre er sandsynligheden for at det indtræffer...

Læs mere om http://www.betxpert.com/competitions/cl