Denne midtuge byder atter på Champions League fodbold, og det betyder at der endnu en gang er en EuroXpert konkurrence klar, med fokus på de 16 kampe tirsdag-onsdag, hvor der er 3.000 kr. på højkant fra præmie-sponsoren Scandic Bookmakers.

Blandt de kampe hvor det i konkurrencen gælder om at gætte korrekte udfald, er naturligvis Barcelonas knald-eller-fald-gyser tirsdag mod Werder Bremen, men også FC Københavns farvel til CL i denne omgang i form af onsdagens hjemmebane-kamp mod Celtic http://www.betxpert.com/competitions/cl

Husk at afgive dine tips inden kick-off tirsdag aften kl. 20:45 - så er du med i kampen om de 3.000 kr.! Og deltagelse er naturligvis helt gratis!

Held og lykke!

Om EuroXpert konkurrencerne
Under hele gruppespillet og 1/8-finalerne i Champions League 2006/07 er der til hver spillerunde 3.000 kr. på højkant i vores EuroXpert konkurrencer. Således tilbyder vores præmie-sponsor Scandic Bookmakers i alt præmier for i alt 24.000 kr. i de 8 EuroXpert konkurrencer!

For hver af konkurrencerne gælder det om at gætte et rigtigt udfald for hver af de kampe der afvikles. Der er dog ikke tale om helt traditionelle "tips-kuponer" - i stedet gælder det om at gætte mellem 3 forskellige udsagn for hver af kampene. F.eks. om danskere scorere i kampen mellem FCK og Celtic, eller om Dynamo Kiev scorer mod Real Madrid.

Når man sætter sit tip gælder det både om at ramme rigtigt - og om at være dristig, for hver kamp indeholder udsagn der - i tilfælde af at det er rigtigt - kan give 1, 2 eller 3 points.

EuroXpert konkurrencerne findes på http://www.betxpert.com/competitions/cl