Der er ny European Darts Tour denne weekend i Sindelfingen ved Stuttgart, hvor mange af de bedste dartspillere i verden er samlet. Johnny Kirk har skrevet denne miniopakt og kigget på odds. Hold godt øje med den forrygende Mensur Suljovic.

 
Belgiske Kim Huybrechts, som har været i finale og semifinale ved seneste to European events, er forsvarende mester i Sindelfingen i Tyskland. Første pil kastes fredag eftermiddag kl. 13.
 
Kampen intensiveres for at kvalificere sig til European Championships, som afholdes i Belgien sidst i oktober. Det lykkedes torsdag for Raymond van Barneveld at kvalificere sig til Event 9 her i Sindelfingen og dermed give det en sidste chance for at komme med til EM i Belgien.
 
I sidste weekends event 8 endte det med en fantastisk thriller af en finale mellem Michael van Gerwen og Mensur Suljovic. 6-5 til MVG.
 
Vi skal til at holde et godt øje med Suljovic. Han har taget et step op og har i et par år været en af de mest konstante spillere på touren.
 
Når man som han fornylig bryder igennem til mesterklasse, har man fået nogle ekstra procent lagt på sin styrke. Selvtillid er alfa omega i dart. Han må aldrig undervurderes. Han giver stadig omkring odds 100 til VM, bare til orientering.
 

De seedede spillere er

De 16 seedede spillere, som træder ind i turneringens 2. runde lørdag, er:
 
Michael van Gerwen, Mensur Suljovic, Steve Beaton, Gerwyn Price, Michael Smith, Stephen Bunting, Kim Huybrechts, Alan Norris, Peter Wright, Joe Cullen, James Wade, Jelle Klaasen, Benito van de Pas, Terry Jenkins, Ian White, Simon Whitlock
 
Dave Chisnall og Deryl Gurney var begge kvalificeret til Sindelfingen, men har meldt afbud. Dave Chisnall pga problemer med nakken.
 
Denne minioptakt kan bruges som spiltråd til resten af weekenden.

Vinderodds European Tour Event 9 Sindelfingen

Bedste odds Bookmaker
Michael van Gerwen 1,80
Bet365
Peter Wright 10,00
Unibet
Ian White 21,00 Unibet
Michael Smith 26,00 Unibet
Kim Huybrechts 29,00
888sport
Mensur Suljovic 29,00 888sport

Format, streaming og kampprogram

Formatet er bedst af 11 legs, altså først til 6 i alle kampe. Første runde kastes i gang fra kl. 13 fredag. Turneringen kan streames på Bet365* og løber indtil søndag aften.
 
Dagens program følger senere i tråden.