Kampagnehistorie: Robert Skov hamrer var brandvarm i efteråret, og med et hattrick i forårssæsonens åbningskamp mod OB er han startet 2019 ud med bulder og brag. Hvor mange mål skal det ikke blive til for Skov? Danske Spil* har sat odds på Robert Skovs forårssæson.

Superligaens topscorer lader til at fortsætte i forårssæsonen, hvor han sluttede efterårssæsonen. Robert Skov leverede et hattrick i årets første kamp mod OB, og som om det ikke var bemærkelsesværdigt nok, faldt to af de tre scoringer på frispark.

Dermed har Robert Skov nu lavet syv mål direkte på frispark og 21 mål i alt. Nummer to på topscorerlisten er Brøndbys Kamil Wilczek, der har lavet 13 mål. Hvis man trak Robert Skovs syv frisparksscoringer fra, ville han altså stadig ligge nummer 1 på topscorerlisten.

Odds på Robert Skov 2018/2019

Bedste odds Bookmaker
Robert Skov scorer under 28,5 mål i Superligaen i sæsonen 2018/2019 2,40
Robert Skov scorer over 28,5 mål i Superligaen i sæsonen 2018/2019 1,50

 

Robert Skov scorer under 30,5 mål i Superligaen i sæsonen 2018/2019 1,33
Robert Skov scorer over 30,5 mål i Superligaen i sæsonen 2018/2019 3,00
Robert Skov scorer under 4,5 mål direkte på frispark i foråret 2018/2019 1,45
Robert Skov scorer over 4,5 mål direkte på frispark i foråret 2018/2019 2,55

Robert Skov odds er opdateret 15. februar 14:20.

Hos Danske Spil* kan man finde odds på, hvor mange mål Robert Skov laver i sæsonen, og her giver den statsejede spiludbyder odds 1,50 på, at Skov scorer mindst 29 mål i sæsonen.

Stor rekord står for fald

Rekorden for flest scorede mål på en enkelt sæson sidder Brøndbys nuværende sportsdirektør, Ebbe Sand, på med 28 scoringer i 1997-1998, og fortsætter Robert Skov sin målstime, tyder alt på, at han vælter Brøndby-legenden af pinden.

Sæsonen er 21 kampe gammel, og det betyder altså, at Robert Skov har leveret et mål per kamp, han har spillet. Det snit holder han næppe over alle sæsonens 36 kampe, men mindre kan også gøre det, hvis han skal blive den mest scorende spiller på en sæson i Superligaen nogensinde.

Hos Danske Spil* er oddssætter Peter Emmike Rasmussen overbevist om, at rekorden bliver slået

"Vi tror, at Robert Skov nok skal lave et par frisparksmål yderligere. Derudover får FCK sandsynligvis nogle straffespark i anden halvdel af sæsonen, og så er der ikke ret langt op til Ebbe Sands rekord," siger han til BetXpert.

Slog linjen allerede i første kamp

Danske Spil* har også odds på, hvor mange frispark Robert Skov sparker i kassen i foråret. Med to frisparksmål mod OB er han kommet godt fra land, og man kan i skrivende stund hente odds 2,55 på, at han mindst scorer tre gange yderligere direkte på frispark i foråret, mens man kan få 1,45 på, at han ikke gør det.

"Vi havde inden forårssæsonen regnet med, at han ville score to frispark i resten af sæsonen, men det må man sige, at han hurtigt fik klaret. Vi har derfor sat en ny linje, og vi forventer, at han laver to mere, inden sæsonen er slut," siger Peter Emmike Rasmussen og tilføjer:

"Man må give stor cadeau til Robert Skov, for han rammer målet på rigtig mange af sine frispark. Han får dem både udenom muren og indenfor rammen. Men vi forventer altså, at han i løbet af foråret rammer et lidt mere menneskeligt niveau."