I dagens Europa League-kvalifikation er der et par interessante opgør, set med danske briller: Randers mod russiske Rubin Kazan og Michael Laudrups Swansea mod Malmö...

Og så er der selvfølgelig alle de andre (i alt er der 29 styk) Europa League-kampe denne torsdag - hvor det handler om de indledende opgør i 3. kvalifikationsrunde.

Tjek vores Match Center hvor du finder odds, nyheder, statistik, trupnyt, overblik over debat og tips, etc...

Swansea i svenskerkamp

For Swansea er det den første europæiske kamp siden 1991, og den walisiske klub glæder sig. Det gør Malmö dog også, for det er ikke hver dag den svenske klub får lov til at møde en række Premier League-stjerner trænet af selveste Michael Laudrup (jep - også i Sverige er han en legende).

Her er kampens bedste 1X2-odds på det danske marked:

Hjemmehold Uafgjort Udehold
1,5 4,23 8,41
Ladbrokes
Betfair
Betfair

Værdi? Det synes vi:

Spilforslag:

   
20:45 Swansea-Malmø FF: 1 1,5 Ladbrokes

Kan Randers løfte niveauet?

Med AaBs exit i 2. kval-runde er det nu op til Randers (og i næste runde Esbjerg) at forsvare den danske ære i Europa League. Det kan meget vel blive en kort fornøjelse i og med at russiske Rubin Kazan venter i torsdagens kamp.

I Kazan sidder pengene nemlig løst, og mod folk som Yann M'Vila, Roman Eremenko og José Salomón Rondón kan randrusianerne bestemt få deres sag for. Til gengæld kan de næsten kun overraske positivt - i modsætning til AaB der var favorit mod georgiske Dila Gori, men ikke kunne leve op til det.

Her er kampens bedste 1X2-odds på det danske marked:

18:30 Randers FC-Rubin Kazan
Randers FC Uafgjort Rubin Kazan
5,66 3,7 1,75
Betfair Tipico
Sportingbet

Hvad mener I om kampene?