Der resterer to spillerunder af gruppespillet i Europa League, og den næstsidste spillerunde spilles torsdag i denne uge. BetXpert bringer her odds på de 12 grupper.  

For første gang i mange år var der ikke et eneste dansk hold, der kvalificerede sig til årets Europa League-gruppespil. FCK spillede sig ellers helt frem til kvartfinalen i 19/20-sæsonen, men under to måneder senere røg de ud af kvalifikationen til upåagtede Rijeka i playoff-kampen. 

Odds på Europa League hos Danske Spil 

Der er fortsat masser at spille for i Europa League-grupperne. Faktisk er det kun Gruppe C og L, der er helt afgjort. 

Herunder følger en oversigt over de 12 Europa League-grupper. 

Gruppe A

1. AS Roma: 10 point
2. Young Boys: 7 point
3. CFR Cluj: 4 point
4. CSKA Sofia: 1 point  

I Gruppe A kæmper to hold om at følge AS Roma videre. Roma ligger nummer 1 i gruppen med 10 point, og de har som det eneste hold i gruppen ikke tabt endnu. Italienerne er sikre på at gå videre, da de er bedre indbyrdes end CFR Cluj, som de har besejret med samlet 7-0. 

Hvem vinder Gruppe A? Højeste odds Bookmaker
AS Roma 1,10
Young Boys 7,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 12.15.

Cluj har en vital hjemmekamp mod CSKA Sofia på torsdag. Hvis de formår at vinde den, og Roma samtidig slår Young Boys på Stadio Olimpico, så venter der en direkte kamp om andenpladsen i gruppen ugen efter, hvor Young Boys og Cluj mødes i Bern.

Gruppe B

1. Arsenal: 12 point
2. Molde: 6 point
3: Rapid Wien: 6 point
4. Dundalk: 0 point

Arsenal er så godt som sikre på at vinde Gruppe B. Artetas mandskab har gjort, hvad man kunne forvente i gruppen og vundet alle fire kampe indtil videre. Torsdag møder de Rapid Wien på Emirates, og hvis de bare får et point i det opgør, er Arsenal sikre på førstepladsen. 

Hvem vinder Gruppe B? Højeste odds Bookmaker
Arsenal 1,01
Rapid Wien 30,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 12.19.

Molde ligger nummer 2 i gruppen a point med Rapid Wien, så der venter en utroligt spændende sidste spillerunde i Gruppe B, hvor Rapid Wien og Molde mødes i en kamp, der formentlig bliver en direkte duel om andenpladsen. Molde vandt det omvendte opgør i Norge med 1-0.  

Gruppe C

1. Slavia Prag: 9 point
2. Leverkusen: 9 point
3. Nice: 3 point
4. Hapoel Beer Sheva: 3 point

I Gruppe C er det allerede sikkert, at det er Leverkusen og Slavia Prag, der går videre til knockoutfasen. Der er kun førstepladsen tilbage at spille om, og det bliver afgjort i sidste spillerunde, hvor de to mandskaber mødes i Leverkusen. Begge hold har i skrivende stund ni point, men Slavia Prag ligger øverst i gruppen, da de er bedre indbyrdes. Slavia vandt hjemme med 1-0 over Leverkusen.

Hvem vinder Gruppe C? Højeste odds Bookmaker
Leverkusen 1,85
Slavia Prag 2,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 12.29.

Gruppen tæller også Nice og Hapoel Beer Sheva. Dolberg og Nice må siges at have haft et skuffende gruppespil, og det er efter fire kampe blot blevet til en enkelt sejr. Den kom i øvrigt mod gruppens israelske bundhold. 

Gruppe D

1. Rangers: 8 point
2. Benfica: 8 point
3. Lech Poznan: 3 point
4. Standard Liège: 3 point

I realiteten kan alle fire hold i Gruppe D stadig nå at gå videre, men meget skal gå galt for Rangers og Benfica, hvis ikke de begge er at finde i bowlen, når der skal trækkes lod til knockoutfasen.
 
Rangers ligger lige nu nummer 1 i gruppen, da de er bedre indbyrdes end Benfica. Begge deres kampe mod hinanden er endt uafgjort, men da Rangers scorede tre udebanemål på Estádio da Luz mod Benficas to på Ibrox, ligger de etter i gruppen.

Hvem vinder Gruppe D? Højeste odds Bookmaker
Rangers 1,85
Benfica 1,95
Lech Poznan 101,00
Standard Liège 151,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 12.57. 

For Lech Poznan og Standard Liège er missionen klar. De skal begge besejre både Benfica og Rangers i deres resterende kampe for at kunne gå videre. 

Gruppe E

1. Granada: 10 point
2. PSV: 6 point
3. PAOK: 5 point
4. Omonia Nicosia: 1 point

Granada har gjort det fremragende i Gruppe E, hvor de har rigtig gode chancer for at tage gruppens førsteplads. Spanierne har endnu ikke tabt, og det er kun i 0-0-hjemmekampen mod PAOK, de ikke har fået fuldt pointudbytte.

PAOK, PSV og Omonia Nicosia kæmper stadig med om videre avancement, men det ser især tæt på umuligt ud for det cypriotiske mandskab, der blot har et point efter fire kampe. De skal vinde deres sidste to kampe mod PAOK og PSV for at have bare en lille chance. 

Hvem vinder Gruppe E? Højeste odds Bookmaker
Granada 1,30
PAOK 6,00
PSV 6,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 13.07.

Vinder Granada torsdagens hjemmekamp mod PSV, er de sikre på at tage førstepladsen, men hvis de taber, er førstepladsen i gruppen helt åben. 

Gruppe F

1. Napoli: 9 point
2. Real Sociedad: 7 point
3. AZ Alkmaar: 7 point
4. Rijeka: 0 point

I Gruppe F er der tre hold, der kæmper om at gå videre. Napoli ligger bedst til med ni point, men lige efter med syv point følger Real Sociedad og AZ Alkmaar. Torsdag mødes AZ og Napoli i Alkmaar, og her kan Napoli altså sikre sig videre avancement med en sejr. Real Sociedad tager hjemme imod FCK's overmænd fra Rijeka, der stadig ikke har fået point på kontoen. 

Hvem vinder Gruppe F? Højeste odds Bookmaker
Napoli 1,36
Real Sociedad 3,50
AZ Alkmaar 11,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 13.10.

I sidste spillerunde mødes Napoli og Real Sociedad på San Paolo, mens Rijeka tager imod AZ Alkmaar. 

Gruppe G

1. Leicester: 10 point
2. Braga: 7 point
3. AEK: 3 point
4. Zorya: 3 point

I Gruppe G er der ikke megen spænding tilbage. Leicester er enorme favoritter til at vinde gruppen, mens Braga ligner det hold, der følger dem videre i turneringen, selvom både AEK og Zorya teoretisk set stadig kan nå at gå videre. Fælles for begge hold er dog, at de skal vinde deres sidste to kampe for at kunne gå videre. Braga kan selv afgøre det torsdag, hvor de skal møde AEK i Athen.  

Hvem vinder Gruppe G? Højeste odds Bookmaker
Leicester 1,01
Braga 30,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 13.12.

Førstepladsen kan Braga også stadig nå, men det vil kræve, at Leicester ikke vinder flere kampe i gruppen. Braga skal samtidig helst vinde begge deres kampe for at have en realistisk chance. De kan dog overhale Leicester ved at tage fire point i deres sidste to kampe, og Leicester samtidig taber begge deres. Hvis Leicester får et point i begge opgør mod henholdsvis Zorya og AEK, og Braga stadig vinder begge deres, vil Braga også overhale Leicester. 

Gruppe H

1. Lille: 8 point
2. AC Milan: 7 point
3. Sparta Prag: 6 point
4. Celtic: 1 point

I Gruppe H er der stadig masser at spille for. Det er kun Celtic, der ligger på gruppens sidsteplads, der er færdige i Europa League for denne gang. Skotterne har blot et point efter de første fire kampe, og de kan ikke nå andenpladsen i gruppen. 

Hvem vinder Gruppe H? Højeste odds Bookmaker
Lille 1,62
AC Milan 2,20
Sparta Prag 41,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 13.16.

Lille topper gruppen med otte point, mens Milan og Sparta Prag følger lige efter med henholdsvis syv og seks point. Milan kan med en sejr torsdag hjemme mod Celtic sikre sig videre avancement, hvis Lille samtidig får point mod Sparta Prag.

Hvis Lille derimod taber til Sparta, hjælper det ikke Milan synderligt meget selv at vinde, da de dermed formentlig skal have minimum et point i deres sidste gruppekamp, der spilles mod netop Sparta Prag i den tjekkiske hovedstad, for at gå videre. Hvis Lille falder helt sammen og ikke vinder flere gruppekampe, så kan både Milan og Sparta Prag gå videre.

Gruppe I

1. Villarreal: 10 point
2. Maccabi Tel Aviv: 7 point
3. Sivasspor: 6 point
4. Qarabag: 0 point

I Gruppe I har tre hold også stadig muligheder for at gå videre. Bedst ser det ud for spanske Villarreal, der topper gruppen med ti point. Bag dem ligger Maccabi Tel Aviv med syv point og Sivasspor med seks point. 

Hvem vinder Gruppe I? Højeste odds Bookmaker
Villarreal 1,03
Maccabi Tel Aviv 17,00
Sivasspor 67,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 13.23.

Som oddsene viser, er Villarreal da også store favoritter til at køre førstepladsen hjem. De kan sikre sig videre avancement på torsdag, hvis de får point med hjem fra Tyrkiet. Hvis de formår at vinde, er de sikre på førstepladsen, da de er bedre indbyrdes end Maccabi Tel Aviv. Israelerne kan, hvis resultaterne flasker sig, dog også spille sig videre torsdag, hvis de vinder deres udekamp mod Qarabag, der stadig har til gode at få point i årets gruppespil. De er dog her afhængige af, at Villarreal tager sejren mod Sivasspor. 

I sidste spillerunde mødes Maccabi Tel Aviv og Sivasspor, og hvis ikke tingene er afgjort efter torsdagens spillerunde, bliver de det i hvert fald her. Sivasspor er dårligere indbyrdes, da de tabte hjemmekampen til det israelske mandskab med 2-1. 

Gruppe J

1. Antwerp: 9 point
2. Tottenham: 9 point
3. LASK Linz: 6 point
4. Ludogorets: 0 point

Også i Gruppe J kæmper tre hold om at gå videre til knockoutfasen. Tottenham må siges at være enorme favoritter til at tage den ene af pladserne, da de på papiret har den klart bedste trup i gruppen. De tabte dog deres udekamp mod Antwerp med 1-0 i anden spillerunde, hvilket har skabt lidt mere spænding, end Mourinho formentlig havde ønsket.

Belgierne ligger inden femte spillerunde nummer 1 i gruppen, da de er bedre end Tottenham indbyrdes. Det bliver der dog sandsynligvis ændret på i sidste spillerunde, hvor Tottenham møder Antwerp på hjemmebane. 

Hvem vinder Gruppe J? Højeste odds Bookmaker
Tottenham 1,13
Royal Antwerp 6,00
LASK Linz 26,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 13.27.

Antwerp står med rigtig gode kort på hånden i forhold til det videre avancement. De møder torsdag Ludogorets, der er gruppens bundprop. Vinder de her, så er de videre fra gruppen. Tottenham skal en tur til Østrig for at møde LASK Linz, og med et point her, er de også videre til knockoutfasen. Samtidig kan de stadig selv afgøre det hjemme mod Antwerp i sidste spillerunde. 

Gruppe K

1. Dinamo Zagreb: 8 point
2. Feyenoord: 5 point
3. Wolfsberger AC: 4 point
4. CSKA Moskva: 3 point

I Gruppe K finder vi den klart mest åbne gruppe, og alle fire hold kan stadig gå videre. Dinamo Zagreb og Feyenoord står dog med de bedste kort på hånden.
De to mandskaber tørner sammen i Zagreb torsdag, og i sidste spillerunde mødes Wolfsberger AC og Feyenoord, mens Dinamo Zagreb får besøg af CSKA Moskva. Den russiske storklub ligger sidst efter fire spillerunder, men med en hjemmesejr torsdag mod Wolfsberger, er de med i varmen igen.  

Hvem vinder Gruppe K? Højeste odds Bookmaker
Dinamo Zagreb 1,83
Feyenoord 2,50
CSKA Moskva 15,00
Wolfsberger AC 17,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 13.32.

Hvis Dinamo vinder over Feyenoord, er de sikre på at tage førstepladsen i gruppen. CSKA skal vinde deres sidste to kampe for at gå videre, men det er bestemt heller ikke utænkeligt, at de kan det. Hvis Dinamo vinder mod Feyenoord, er de som nævnt videre, og det kan derfor være, at de sender et reservespækket hold på banen i sidste gruppekamp, hvor de tager imod netop CSKA. 

Der er mange mulige scenarier i Gruppe K, og det bliver interessant at se, hvordan det står til i gruppen efter torsdagens kampe. 

Gruppe L

1. Hoffenheim: 12 point
2. Røde Stjerne: 9 point
3. Liberec: 3 point
4. Gent: 0 point

I Gruppe L står det klart, at Hoffenheim og Røde Stjerne går videre til knockoutfasen. Det er dog ikke helt klart endnu, hvem der tager førstepladsen, omend Hoffenheim er storfavoritter til at tage den. Tyskerne fører med tre point, og de er lige nu bedre indbyrdes end Champions League-vinderne fra 1991.

De to hold mødes torsdag i Beograd, og her kan Hoffenheim altså sikre sig førstepladsen, hvis de får point med fra Serbien. 

Hvem vinder Gruppe L? Højeste odds Bookmaker
Hoffenheim 1,083
Røde Stjerne Beograd 8,00

Odds er senest tjekket tirsdag den 1. december klokken 13.37.

Hvis Røde Stjerne vinder med 2-0 eller mere over Hoffenheim, så er der masser af spænding om førstepladsen i sidste spillerunde, hvor Hoffenheim tager imod Gent, og Røde Stjerne skal en tur til Tjekkiet for at møde Slovan Liberec. Både Gent og Liberec har intet at spille for.