Europa League-kvalifikationen er nået til play-off runden (den sidste inden gruppespillet) og vi kigger her på de to danske holds chancer...

Esbjerg - St. Étienne

Esbjerg har overrasket i forhold til sæsonforventningerne, og ser ud til at have klaret trænerskifte og spillerexit bedre end ventet. De fem første kampe er endt med tre sejre og to nederlag - fælles for dem alle er at de har været målrige og Esbjerg har selv stået for 14 kasser.

St. Étienne har også haft en rigtig fin sæsonstart, hvor man har vundet de to første ligakampe med 1-0 over Guingamp og Ajaccio. I den forrige EL-runde slog man Milsami-Ursidos (fra Moldova) ud med sammenlagt 6-0. Klubben har således endnu ikke indkasseret et mål i denne sæson.

Esbjerg Uafgjort St. Étienne
4,70 3,60 1,85
NordicBet
Tipico
Bet365
Franskmændene er favoritter til den første kamp og er også store favoritter til at gå videre i turneringen.
Esbjerg Hvem går videre? St. Étienne
5,15   1,16
NordicBet  
Unibet

Elfsborg - FC Nordsjælland

De tidligere danske mestre er kommet på en lidt mere overkommelig opgave, men Elfsborg vandt altså det svenske mesterskab sidste sæson og skal bestemt ikke undervurderes. Denne sæson er det dog ikke gået helt ligeså godt: efter 20 runder er man nummer 5 (men har dog kun tabt én hjemmekamp).

FC Nordsjælland har ikke just fået en god sæsonstart og både i ligaen og i CL-kvallen har man været underlegne. På det seneste er det dog gået lidt bedre med 2-2 mod FCK og i sidste runde en 2-1-sejr over AaB.

Elfsborg Uafgjort FC Nordsjælland
2,00 3,50 3,90
Sportingbet
Tipico
Tonybet

Kampen vurderes altså relativt lige af bookmakerne og det understreges af oddsene på hvem der går videre:

Elfsborg Hvem går videre? FC Nordsjælland
1,70   2,04
Unibet  
Betsafe

Hvad mener du om de to kampe? Har danskerne en chance eller fortsætter den europæiske nedtur for dansk fodbold?