FC København møder torsdag aften Celtic i den første af to sekstendedelsfinaler i Europa League. Få her et overblik over udvalgte odds på kampen. 

De danske mestre fra FC København spillede den første betydningsfulde kamp i år i fredags, hvor det blev til et udebanenederlag i Esbjerg på 1-0 i Superligaen. Torsdag gælder det så en endnu mere betydningsfuld kamp, når de skotske mestre Celtic fra Glasgow gæster Telia Parken. Det er nærliggende at tro, at Celtic kommer ind til kampen i markant bedre kampform end FC København. Skotterne har allerede spillet ni kampe i 2020, og alle ni kampe er tilmed vundet. 

Mr Green: Få odds 10 på FCK som ny spiller

Opret konto hos Mr Green nu

Nedenfor finder du de højeste odds på kampen på udvalgte spilmuligheder.

1X2 odds, FC København - Celtic, Tor. 20. feb. 2020 kl. 18:55

FC København

Uafgjort

Celtic

Over/Under odds, FC København - Celtic, Tor. 20. feb. 2020 kl. 18:55 Linje: 2,5

Over

Under

Both Teams to Score odds, FC København - Celtic, Tor. 20. feb. 2020 kl. 18:55

Ja

Nej

Celtic favorit til at gå videre

Ifølge bookmakerne er Celtic pænt store favoritter til at gå videre i Europa League-turneringen, og det giver også fin mening taget de to holds form i betragtning. Som nævnt har Celtic allerede spillet ni betydningsfulde kampe i 2020, mens FCK havde første betydningsfulde kamp i fredags mod Esbjerg, og alt andet lige må man formode, at det er til Celtics fordel. Desuden har FCK ikke vist kontinuerligt godt spil i denne sæson, og Ståle Solbakken har ikke i én eneste Superliga-kamp i indeværende sæson benyttet sig af samme startopstilling to kampe i træk. Tirsdag kom det også frem, at FCK har solgt cyprioten Pieros Sotiriou til kazakhiske FC Astana til et stort millionbeløb. Et flot salg af FCK, der nok havde forudset et salg af Sotiriou. I januarvinduet hentede københavnerne nemlig angrebstalentet Mikkel Kaufmann i AaB.  

Hvem går videre? Højeste odds Bookmaker
Celtic 1,36
FC København 3,75

Celtic topper den skotske Premiership suverænt med ti point ned til de evige rivaler fra Rangers. Kun to nederlag i den bedste skotske række, har Celtic lidt indtil videre. I 2020 er det blevet til lutter sejre. Ni kampe med ni sejre til følge for de hvid/grønstribede fra Glasgow. 

FC København er ikke nær så suveræne i denne sæson, som de var i den seneste sæson. Fem kampe er tabt i Superligaen, og der er syv point op til FC Midtjylland, der er tophold. Da FCK blev mester i sidste sæson, tabte Solbakkens mandskab blot tre kampe på hele sæsonen i Superligaen, hvilket er med til at understrege, at FCK ikke er helt lige så skarpe som sidste år. FCK må undvære Viktor Fischer, Nicolai Boilesen, Robert Mudrazija og Jonas Wind til første opgør, mens Celtic er uden Hatem Abd Elhamed og Michael Johnston. 

De to hold har ikke mødt hinanden siden gruppespillet i Champions League for snart 14 år siden. Dengang vandt FCK 3-1 hjemme i Parken, mens Celtic vandt 1-0 på Celtic Park. Tilbage i 2006 var Celtic-manager, Neil Lennon, på banen som spiller, og Ståle Solbakken var samme sted dengang, som han er i dag - nemlig i cheftrænerstolen hos FCK. De to managers er altså de eneste gengangere fra seneste møde mellem de to hold. 

Kampagnetilbud til nye kunder

Betfair: Få 550 kroners risikofrit spil på FCK-Celtic

  • Gå til Betfair Spillebørs og opret din konto
  • Spil minimum 550 kroner på dit første spil for at være med i kampagnen
  • Det skal være et singlespil
  • Hvis du taber på spillet, refunderer Betfair Spillebørs din indsats på 550 kroner
  • Spil på Sportsbook og multispil på Spillebørsen tæller ikke med i kampagnen

Få risikofrit spil på 550 kroner hos Betfair

Her kan du se kampen

6'eren viser FCK-Celtic på flow-tv, men det er også muligt at følge Europa League-kampen på Dplay.