I aften skal feltet halveres i Europa League, når det afgøres hvem der ender i kvartfinalerne. Vi har tips og analyser klar…

Med en veloverstået Champions League-runde, der bød på en masse overraskelser og intensitet, skal lillebror-turneringen afvikles torsdag aften.

De resterende 16 mandskaber har allerede mødt hinanden en gang og vi er således nået til den afgørende kamp, der bestemmer hvilke hold der skal videre i kvartfinalerne og hvem der ryger ud.

Vi har selvfølgelig kigget på et par af kampene.

Med kickoff klokken 19.00 skal Inter forsøge at revanchere 3-0 blamagen på White Hart Lane. Ligesom London-kampen er italienerne uden et par vigtige og faste folk, men Tottenham er trods respekt for Inter-mandskabet næppe i højeste gear. Jens Bøye anbefaler et spil på X'et til odds 3,60 hos Bet365*.

Senere på aftenen, et andet sted i Italien, skal Stuttgart på en svær opgave mod Lazio (der fører 2-0 fra det første opgør). William Kvist er tvivlsom, men tyskerne får angrebsesset Ibisevic tilbage fra karantæne, mens Lazio må undvære et par faste forsvarsfolk. Men er der værdi i kampen - læs info-analysen og byd ind med din kommentar her.

Med en 1-0 sejr i bagagen er Benfica klar favorit til at gå videre, men Bordeaux skal ikke undervurderes. Franskmændene har hjemmebanefordelen, er på vej tilbage i stærkeste opstilling - og så må gæsterne undvære de to ideelle midterforsvarere.

21:05 Bordeaux-Benfica (DNB) 1 1,95

I England er kampen mellem Newcastle og Anzhi også helt åben. 0-0 lød resultatet i første kamp, men René Petersson forventer der kommer mere gang i den på St. James' Park og anbefaler et spil på at begge hold scorer:

21:05 Newcastle United-Anzhi Makhachkala Begge hold scorer 1,95