Bonus, stort spiludvalg og fine odds, især på NFL, NBA og NHL. Tre gode grunde til at kaste et blik på Eurobet - og det kan man nu gøre via BetXperts bookmaker-guide.

Eurobet er en gennemrutineret og veletableret bookmaker, der startede helt tilbage i 1926 og også var blandt de allerførste på Internettet - i 1996. Det engelske firma er i dag blandt verdens allerstørste spille-selskaber, og såvel hjemmeside som support fås i dansk version.

På den ene side er der tale om en rigtig britisk bookmaker med galop og greyhound-løb på programmet, på den anden side er Eurobet uhyre internationalt orienteret med dækning af et væld af ligaer, fra fransk basketball til tysk regionalliga-fodbold.

Oddsmæssigt profilerer Eurobet sig især i de amerikanske sportsgrene, NHL, NFL og NBA, hvor tilbagebetalingen ligger på cirka 95%. Men også i andre sportsgrene, hvor tilbagebetalingen er lavere, popper Eurobet ikke sjældent op blandt markedets højeste odds.

Alt i alt er Eurobet en bookmaker, man næppe vil fortryde at have indlemmet i sin bookie-portefølje.

Læs mere om Eurobet - og se, hvordan du får en bonus på 20 Euro - i BetXperts bookie-guide: http://www.betxpert.com/bookmakere/details.asp?id=33